ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. Ο ΑΡΚΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από έγκυρη πηγή είναι αλήθεια ότι ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας κ. Νίκος Κωστόπουλος, πράγματι δείχνει έντονο ενδιαφέρον για πιθανή υποψηφιότητα του στον δήμο της Γλυφάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Νίκος Κωστόπουλος είναι από τους λίγους υποψήφιους βουλευτές που έδινε πάντα το παρών σε πολλές από τις εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας, όπως επίσης θα πρέπει να πούμε ότι  χαίρει της εκτίμησης πολλών βουλευτών και κυρίως του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι βλέπουν την πιθανή υποψηφιότητα του στην Γλυφάδα πολύ θετικά.

Για κάποιους που υπαινίσσονται ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν έχει σχέση με την Γλυφάδα θα πρέπει να πούμε ότι εκτός από την πατρική του κατοικία σε άλλο μεγάλο δήμο των Αθηνών, εδώ και τουλάχιστον μια 15ετία διατηρεί κατοικία και διαμένει κατά καιρούς και στην Άνω Γλυφάδα.

Εμείς γνωρίζουμε την κατοικία και την διεύθυνση του συμπαθούς νεαρού πολιτικού και δεσμευόμαστε ότι σε επόμενο άρθρο μας θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες και φωτό σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του στην Γλυφάδα.

foto 07 202 foto 07 200 foto 07 201

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 − = τέσσερα