Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ – ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΖΩΑ

O Νίκολας Κρουζ ήταν ο 19χρονος μαθητής που αποβλήθηκε και επέστρεψε στο σχολείο του Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντα για να σκοτώσει χωρίς έλεος τους συμμαθητές του.

Ο Κρουζ, ο οποίος είχε αποβληθεί από το σχολείο λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς, επέστρεψε κρατώντας ένα τουφέκι καθώς και καπνογόνα για να σκοτώσει του συμμαθητές του και τους δασκάλους του.

Περίμεναν πως θα κάνει κάτι τέτοιο

Λέγεται μάλιστα πως ο έφηβος που σκότωσε τουλάχιστον 17 άτομα στο λύκειο της Φλόριντα, είχε ενεργοποιήσει το συναγερμό πυρκαγιάς έτσι ώστε όλοι να βγουν έξω από τις άιθουσες διδασκαλίας και να μπορέσει να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Πάντως δεν είναι λίγοι οι μαθητές που δήλωσαν στα ξένα μέσα πως περίμεναν πως ο 19χρονος θα έκανε κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο Μάθιου Γουόκερ ένας 17χρονος μαθητής στο σχολείο δήλωσε πως όλοι οι συμμαθητές του δράστη ήξεραν πως ήταν ο Κρουζ, όταν άκουσαν πυροβολισμούς.

Μανιακός με τα όπλα

Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, ο 19χρονος ήταν μανιακός με τα όπλα, καθώς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβγαζε φωτογραφίες κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια.

Ο δάσκαλος του Νίκολας ανέφερε πως πριν ένα χρόνο δεν του επετράπη η είσοδος στο σχολείο λόγω του περιεχομένου που είχε στην τσάντα του. «Υπήρχαν προβλήματα με αυτό το παιδί καθώς απειλούσε συνεχώς άλλα παιδιά και γι΄αυτό πιστεύω πως του είπαν να φύγει», ανέφερε ο ίδιος.

Ακόμη και στο Instagram, οι φωτογραφίες του με νεκρά ζώα ήταν φρικιαστικές, αναφέρουν πρώην συμμαθητές του, οι οποίοι δεν φαντάζονταν ποτέ πως αυτό που έλεγαν για πλάκα- το ότι θα έρθει μία μέρα στο σχολείο  με όπλο- θα γινόταν πραγματικότητα.

Ο Νίκολας μεγάλωσε με θετούς γονείς, οι οποίοι τον πήραν από ορφανοτροφείο όταν ήταν βρέφος. Η μητέρα του απεβίωσε πριν λίγους μήνες.

Μαθητές τρέχουν να σωθούν

Μαθητές κρύβονται  την ώρα του μακελειού

αφήστε ένα σχόλιο


1 + επτά =