Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος είναι μεταξύ των προσώπων που κλήθηκαν ήδη ή θα κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες περί προσπάθειας επιχειρηματιών μέσω χρηματιστών να επιτύχουν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ήδη για αύριο έχουν κληθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς.tsipras2_7

Επίσης κλήθηκε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα εξεταστεί π πρώην προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

«Θεωρώ αξιόπιστη την πηγή μου» είπε στον εισαγγελέα ο Λιάτσος

Επί μιάμιση ώρα κατέθετε ο διευθυντής της εφημερίδας «Contra News» Αιμίλιος Λιάτσος στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τη διενέργεια της έρευνας για  τις καταγγελίες περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

TSIPRAS3

Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του για το δημοσίευμα της εφημερίδας που αφορούσε το επίμαχο θέμα, δήλωσε:

«Καλώς διατάχθηκε η δικαστική έρευνα. Θα αναζητηθεί η αλήθεια κι ελπίζω να υπάρχουν αποτελέσματα. 

Είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι κατέθεσα. Επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη»

Ο δημοσιογράφος συνοδευόταν από το νομικό σύμβουλο της εφημερίδας Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος δήλωσε:

«Όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ προέρχονται από αφηγήσεις αξιόπιστων ανθρώπων. Ο κ. Λιάτσος όμως δεν παραβίασε τα ιερά και όσια της δημοσιογραφίας. Δεν αποκάλυψε την πηγή του».ΤΒ

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = οκτώ