Ο ΠΛΑΤΑΝΟΓΕΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Άλλο ένα ευτράπελο από τις εν ζωή ημέρες πρώην δημάρχου προχωρημένης ηλικίας που αμέσως μετά την εκλογική νίκη του νέου δημάρχου Γ. Παπανικολάου κάλεσε στο τηλέφωνο αντιδήμαρχο του Δήμου Γλυφάδας θέλοντας να ενημερωθεί για τα προβλήματα στο υπάρχον κοιμητήριο.
Η πλάκα είναι ότι ο αντιδήμαρχος έμεινε κυριολεκτικά σύξυλος όταν ακούγοντας από την άλλη άκρη την σβησμένη τρεμάμενη φωνή του πρώην δημάρχου προς στιγμή τάχασε και πίστεψε ότι ο πλατανόγερος πρώην δήμαρχος είχε προφητεύσει τον θάνατο του και τον πήρε για να του κρατήσει θέση. Όμως ο σκοπός του τηλεφωνήματος του πρώην δήμαρχου δεν ήταν αυτός. Ήθελε να ενημερωθεί όπως του εκμυστηρεύτηκε γιατί από Σεπτέμβρη που θα γινόντουσαν οι αλλαγές των Διοικήσεων αυτός θα αναλάμβανε υπεύθυννος του κοιμητηρίου. Αμέσως ο αντιδήμαρχος προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει προσκαλώντας τον στο γραφείο του στον δήμο για να τον ενημερώσει όταν από την άλλη άκρη άκουσε την σβησμένη τρεμάμενη φωνή του πρώην δημάρχου να του προτείνει να κάνουν ένα ραντεβού να μιλήσουν κάπου έξω γιατί είχε πολλά χρόνια να επισκεφτεί τον δήμο και δεν το επιθυμούσε. Ξαφνιασμένος ο αντιδήμαρχος του είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει γιατί δεν θα μπορούσε να φέρει και τις υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να του παρέχει μια έγκυρη ενημέρωση για τα θέματα του κοιμητηρίου, οπότε ακούει από τη άλλη μεριά την τρεμάμενη σβησμένη φωνή του πρώην αντιδημάρχου να του λέει, εντάξει θα σας ξανα τηλεφωνήσω.

Και επειδή κάποιοι θα βρεθούν να πουν ότι αυτά που γράφουμε είναι αστεία, δια του λόγου το αληθές να πω ότι ο αιωνόβιος πρώην δήμαρχος είναι ακόμα εν ζωή, ενώ  ο αντιδήμαρχος ψαρεύει.

ΥΓ

Ο πλάτανος είναι δένδρο που μπορεί να ζήσει χιλιάδες χρόνια, λέτε;;;

Ονόματα δεν λέμε ανθρώπους δεν θίγουμε. 

αφήστε ένα σχόλιο


− οκτώ = 0