Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ “ΚΑΙ ΟΙ Gay ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ”

Το π@υστ@ριο,η gay ατζέντα και οι διαστρο φές

Resizer

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

Συνέχεια στην διαδικτυακή κόντρα του με τον ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ δίνει με νέα ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Ν.Νικολόπουλος.

Το θέμα, ξεκίνησε όταν ο βουλευτής Αχαΐας αποκάλεσε αρχικά πο@στ@ριο τον πρώτο  επειδή αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του κ.Μπέτελ.

«Νίκο Νικολόπουλε γεια σου. Ενημερώθηκα ότι θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Με συγχωρείς» έγραψε με νόημα ο Λουξεμβούργιος  πρωθυπουργός, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης οπότε πιθανώς όλο και κάτι θα καταλαβαίνει από ελληνικά.

Η «διπλωματική» απάντηση του κ. Μπέτελ αντί να κλείσει, “άνοιξε” την όρεξη του κ.Νικολόπουλου, ο οποίος επανήλθε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λουξεμβούργιου  πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «gay ατζέντα» και «διαστροφικές συμπεριφορές» οι οποίες δεν γίνονται όπως είπε αποδεκτές από το κόμμα του.

«Εμείς ως Χριστιανοδημοκράτες όντες αντιτιθέμενοι στην παρά φύσιν εκτροπή, δεν πολιτικοποιούμε κοινωνικά την διαφορετικότητα, αλλά θα αγωνιστούμε για την μη εξάπλωση της , διακηρύττοντες ότι δεν υπάρχει άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του “άνδρα και της γυναίκας” και δεν μπορεί η όποια ψυχοπαθολογική εκτροπή να γίνει προστατευόμενο έννομο αγαθό στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όλη η ανακοίνωση του κ. Νικολόπουλου:

«Κάποιοι στην Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν “βιαίως” και ποικιλοτρόπως – νομοθετικά και “διδακτικά” – να “φυτέψουν” στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική.

Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας, την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.

Δεν καταδικάζω πρόσωπα, αλλά συμπεριφορές.

Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό  – Δημιουργό και  προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας .

Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας  με τέτοιες παραδοχές,  ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά.

Άλλο πράγμα η ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές  και άλλο η απαξίωση της ηθικής αποδοχής των μη φυσιολογικών συμπεριφορών .

Δεν δέχομαι το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό .

Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το  κάνουν κανονικό.

Δεν μπορεί να απαιτούν την αξίωση της ηθικής αποδοχής.

Δεν μπορεί  αυτές οι συμπεριφορές να είναι τα πρότυπα των παιδιών μας.

Εμείς ως Χριστιανοδημοκράτες όντες αντιτιθέμενοι στην παρά φύσιν εκτροπή, δεν πολιτικοποιούμε κοινωνικά την διαφορετικότητα, αλλά θα αγωνιστούμε για την μη εξάπλωση της , διακηρύττοντες ότι δεν υπάρχει άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του “άνδρα και της γυναίκας” και δεν μπορεί η όποια ψυχοπαθολογική εκτροπή να γίνει προστατευόμενο έννομο αγαθό στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

Είναι καιρός να απαντήσει ο Πρωθυπουργός σε ποιο Ζάππειο περιλαμβάνονταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες περί της ποινικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης ή ακόμη της «ανίδρυσης του νέου τύπου» ανθρώπου.

Επίσης είναι καιρός να απαντήσει ο κ. Σαμαράς εάν μετά την ψήφιση της έκθεσης Λούνατσεκ και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου,  έχει συμφωνήσει με τον προτεινόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας να αλλάξει τους θεσμούς Δικαίου, αντιγράφοντας εκείνους του Ευρωπαϊκού Βορρά, προωθώντας δηλαδή για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των λεγόμενων «ομόφυλων ζευγαριών» και εν συνεχεία την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία.

Αυτό θα είναι «βόμβα» στα θεμέλια της πατρίδας μας.

Επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία».

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία − = 1