Ο ΝΕΟΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ανεξέλεγκτη διάσταση έχουν πάρει τα αναίσχυντα δημοσιεύματα από αμετανόητο δημοσιογραφικό απόβλητο που διαχειρίζεται ένα ρυπαρό ‘’εκδιδόμενο’’ έντυπο και μια άθλια ιστοσελίδα.

Ο Γκαιμπελίσκος, με πρόσχημα την ηθική και την εντιμότητα, έντεχνα και μεθοδικά βάλλει κατά των επιλεγμένων στόχων του και εκτοξεύει τόνους λάσπης, συκοφαντιών και ύβρεων προκειμένου να ασκήσει ηθική πίεση και να τρομοκρατήσει ή να διασύρει τα θύματά του με σκοπό το ατομικό του συμφέρον.

Η μέθοδος που ακολουθεί το ιδιόμορφο αυτό τέρας είναι ένα μείγμα ελέγχου και καταγγελίας, μόνο που το τέρας υποδύεται ταυτοχρόνως και τον μηνυτή και τον εισαγγελέα, ελπίζοντας έτσι ότι η μέθοδος εκτόξευσης της λάσπης θα του αποφέρει τα επιθυμητά γι αυτόν αποτελέσματα.

Ακολουθώντας τη γνωστή Γκαιμπαιλική ρήση: ‘’Συκοφαντείτε συκοφαντείτε… στο τέλος κάτι θα μείνει..’’, εμπλέκει τους επιλεγμένους στόχους του σε ανύπαρκτες υποθέσεις δολοπλοκίας, ιδιοτέλειας και διαφθοράς με επαίσχυντα και ανέντιμα δημοσιεύματα, σπιλώνοντας πρόσωπα, οικογένειες και υπολήψεις, παραπληροφορώντας και αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.

Είναι πλέον πασιφανές ότι το χάος που επικρατεί στο βασίλειο της ζούγκλας των τοπικών ΜΜΕ που δρουν χωρίς φραγμό αναδεικνύει την κρίση αξιών και την διαφορά σε όλα τα επίπεδα της έντιμης δημοσιογραφίας από τα παράγωγα της απόλυτης ανηθικότητας.

Ο εν λόγω γκαιμπελίσκος, γνωστός από το πλούσιο σε καταδίκες βιογραφικό του, αποτελεί όνειδος για τη Γλυφάδα, μολύνει τον χώρο των τοπικών ΜΜΕ και φανερώνει την ανεξέλεγκτη βία που προκαλούν οι τυχάρπαστοι εκδότες και οι ανήθικοι δημοσιογράφοι.

Οι ασχολούμενοι με τα Δημοτικά Δρώμενα στη Γλυφάδα πρέπει να απομονώσουν παρόμοια φαινόμενα εκβιαστών και λασπολόγων, να μην υποκύπτουν στις απειλές τους και να καταγγέλλουν κάθε έκνομη δραστηριότητά τους.

Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αυτό το άχθος, το όνειδος και το άγος!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τη Γλυφάδα”

 

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 3