Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ – “ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ”!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο αλητοΚουρη-δομένος της Γλυφάδας, διακρίνεται ιδιαίτερα για την ηλιθιότητα του αφού μόνο ένας ηλίθιος δεν γνωρίζει τα όρια του και παραμένει κολλημένος στην πεποίθηση του χωρίς να θέλει να αλλάξει, με αποτέλεσμα  να επαναλαμβάνει επ΄ άπειρον τα ίδια λάθη.

ΑλητοΚουρη-δομένε, σαφέστατα χρειάζεσαι ιατρική παρακολούθηση γιατί επαναλαμβάνεσαι συνεχώς και αδιόρθωτα. Για την ενημέρωση σου και μόνο θα πρέπει να σου πω ότι πριν την έκδοση της  δικής μου καθ’ όλα νόμιμης εφημερίδας ” Ο Γλυφαδιώτης”, αρθρογραφούσα επί πολλά χρόνια σχεδόν σε όλες τις έγκριτες τοπικές εφημερίδες, όταν εσύ ψυχαγωγούσες τους πολίτες με επαναστατικά τραγουδάκια του τύπου «Βρε μελαχρινάκι», όσο δε  αφορά τα κείμενα μου καλά θα κάνεις να τα κρατάς όπως εγώ τα δικά σου για την ώρα της κρίσης.

Για το κατ’ επίφαση εκδότης και ”δημοσιογράφος” όπως αναφέρεις, αυτό κράτησε το για να λάβεις την απάντηση την ώρα που πρέπει στην αίθουσα του δικαστηρίου.  Επειδή επιμένεις να ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη  και νομίζεις ότι μπορείς να ταΐσεις με κουτόχορτο τον αναγνώστη-πολίτη,  ότι δεν είσαι μέλος της συμμορίας της αλητείας και δεν γνωρίζεις τους «εντιμότατους» κ.κ Γιαννακόπουλο – Ζαχαριάδη κι ότι δεν βρίσκεσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία, μπορείς μήπως να μας διηγηθείς πως το χαμαιτυπείο που διαχειρίζεσαι βρίθει  από τα  πέτσινα σκάνδαλα και τις καθημερινές ανυπόστατες έως εξωφρενικές καταγγελίες αυτών των «κυρίων», τις περισσότερες φορές με υβριστικούς χαρακτηρι σμούς  για τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και εμένα προσωπικά γιατί στηρίζω την δημοτική αρχή?

Να υποθέσω ότι έχεις εμπνευστεί από τη χάρη του Γιαννακόπουλου σαν ο ενεργός δημότης που δίνει τη  μάχη για την διαφάνεια του δημοτικού χρήματος,  ή γιατί έτσι  βγάζεις το χαρτζιλίκι σου?

Μπορείς μήπως να εξηγήσεις πως μπορεί ένας άνθρωπος με πλούσιο ποινικό μητρώο όπως ο Γιαννακόπουλος  να το παίζει ενεργός πολίτης, υπερασπιστής του πολίτη , εισαγγελέας και διώκτης του οικονομικού εγκλήματος, όταν έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ΄εξακολούθηση, κι όταν και στο παρελθόν είχε πάλι καταδικαστεί για τα ίδια αδικήματα?

Τι θα πρέπει να υποθέσουμε, κατά τη γνώμη σου, μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να υποδύεται τον εισαγγελέα και τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος όταν έχει διαπράξει τέτοιες αξιόποινες πράξεις?

Εμπνεύστηκες μήπως από τους «άθλους» του όταν  μας έλεγες ότι θα μπορούσε να είναι ένας ανώτερος δικαστικός, ή είσαι ηλίθιος και γράφεις παπαριές επιδιώκοντας την παραπλάνηση του πολίτη? Ποιος ο δικός σου ρόλος? Να υποθέσω μήπως, ότι έτσι βγαίνει το χαρτζιλίκι σου?

Είσαι τόσο ηλίθιος που κάθε φορά όταν γράφω για τους «αξιότιμους» Γιαννακόπουλο – Ζαχαριάδη μου επιτίθεσαι  και εκτοξεύεις μύδρους από ύβρεις, ανυπόστατες συκοφαντίες και χυδαία ψέματα, κατάπτυστες φωτοσοπιές εναντίον μου, χωρίς να με ξέρεις, χωρίς να έχεις το παραμικρό στοιχείο εναντίον μου, ενώ αντίθετα «πνίγεις» τα κατορθώματα ενός δημότη του Γιαννακόπουλου (θα πάμε και στον Ζαχαριάδη) που έχει απασχολήσει πολλάκις την δικαιοσύνη και την τοπική κοινωνία και έχεις το θράσος να αναρωτιέσαι μετά αν την μήνυση εις βάρος σου την υπέβαλα ο ίδιος ή αν με σπρώξανε άλλοι?

Τι να υποθέσω μετά από αυτά, ότι είσαι βαλτός ή ηλίθιος, ή μήπως και τα δυο μαζί, έτσι που να βγάζεις το μεροκαματάκι σου?

Συνεχίζεται

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = οκτώ