Ο “ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ” ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ!

 Σε αναδημοσίευση μου σε δημοσίευμα της Ανατροπής του κ. Κουτσώνα έλαβα από τον  Γιαννακόπουλο  το έξης σχόλιο.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ  και ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, είναι ικανοί να καταστρέψουν ανθρώπους. Εν προκειμένω, το παραπάνω κείμενο το εμπιστεύτηκα σε έναν «φίλο» να το έχει στο Αρχείο του, για ώρα αδηρίτου ανάγκης (θυμάστε τι έγινε σε βάρος μου 12-10-2012 με τους μπράβους ….). Δυστυχώς, ο «φίλος» αυτός από λάθος ή βλακεία του, (αν και του είχα επισημάνει δις, να μην το δημοσιεύσει), το δημοσίευσε. Σας καλώ να το διαγράψετε επειδή αφορά προσωπική μου απάντηση επί προσωπικού μηνύματος του δημάρχου. [Η φράση: ΟΡΓΩΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ και η φωτογραφία με τα άλογα… » δεν είναι δική μου, αλλά είναι προσθήκη του εκδότη Γιάννη Καραχάλιου. Για την εν λόγω ανάρτηση, ενημερώθηκα τηλεφωνικά από αγαπητό Φίλο. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. 06-12-2014 ώρα: 18:54

Αμέσως μόλις αντιλήφθηκα το σχόλιο του Γιαννακόπουλου έστειλα γραπτό μήνυμα στον τον κ. Κουτσώνα  και του συνέστησα να αποκαταστήσει την αλήθεια, ότι δηλαδή εγώ, έκανα αναδημοσίευση  επακριβώς του δικού του δημοσιεύματος με τίτλο «Αναστ. Γιαννακόπουλος, Γ. Παπανικολάου στα καραούλια», όπως επίσης να αποκαταστήσει και την αλήθεια στον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου ότι η φράση «ΟΡΓΩΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ» καθώς η φωτογραφία είναι έργο δικό του (Κουτσώνα) που ο ίδιος ανάρτησε στην ιστοσελίδα του εχθές Σάββατο στις 3.17. (Αναρτήθηκε από IIIAS KOYTSONAS [Ηλίας Κουτσώνας στις 3:17 π.μ.

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest)

Παρεκάλεσα επίσης τον κ. Κουτσώνα επειδή ο ίδιος δεν επιθυμώ καμιά διαδικτυακή ή τηλεφωνική συνομιλία με τον φίλο του Γιαννακόπουλο, να του συστήσει εφεξής να είναι προσεκτικότερος  και να μην πιάνεται κορόιδο όταν ενημερώνεται από τους φίλους του, όπως ο ίδιος αναφέρει στο σχόλιο του. Αντί αυτών, λίγο αργότερα αντιλήφθηκα ότι το μήνυμα που έστειλα στον κ. Κουτσώνα, δυστυχώς είχε διαγραφεί μαζί και το δημοσίευμα που είχε αναρτήσει στην σελίδα του. Παρά τους απρεπείς χαρακτηρισμούς του Γιαννακόπουλου προς το πρόσωπο μου (είμαι ικανός να καταστρέψω ανθρώπους), σεβόμενος την επιθυμία του, κατέβασα αμέσως το δημοσίευμα για  έναν και μοναδικό λόγο: Δεν επιθυμώ να συμμετέχω στα ΕΙΠΑ – ΞΕΙΠΑ και στους «ηρωισμούς Γιαννακόπουλου», πόσο δε στα παιχνίδια των φίλων του.  Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι το επίμαχο δημοσίευμα καθώς και οι κοινοποιήσεις του κ. Κουτσώνα βρίσκεται στην διάθεση οποιουδήποτε από τους εμπλεκόμενους το ζητήσει, έτσι για να δουν κάποιοι ότι «οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο». 

Γ. Καραχάλιος

4 σχόλια σε Ο “ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ” ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ!

 • Γιαννακόπουλος Αναστάσιος  λέει:

  to admin: Την παροιμία την ξέρετε: “ώσε θάρρος στο χωριάτη, να ανέβει στο κρεβάτι”.
  Το από 7 Δεκεμβρίου 2014 απαντητικό σας, παραπάνω κείμενο, είναι …δυσνόητο και προσβλητικό κατά του προσώπου μου και καλά θα κάνετε να προβείτε στς απαραίτητες διευκρινήσεις επειδή από κανένα σημείο του αναρτηθέντος δημοσιεύματός σας δεν προκύπτει ότι ο Κουτσώνας έγραψε: «ΟΡΓΩΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ και η φωτογραφία με τα άλογα” ήταν δικό του σχόλιο».
  Ειδικότερα: 1) Η συγγνώμη μου ήταν καθαρά τυπική προς ικανοποίηση σας, αφού δεν υπήρχε λάθος μου, απλώς με παραπλανήσατε, όπως και τους αναγνώστες.
  2) Ως προς τις “ψεκασμένες συμμαχίες…” δεν με αφορά.
  3) Ουδέποτε είχα συνεργάτες, όπως σεις εναντίον μου, κατά δήλωσή σας(βλ. Κόκκορη, Γεωργούλα, Δάρα κ.λπ.).
  4) Ως προς: «η βλακεία είναι κι αυτή φυσικό ταλέντο», να διευκρινίσετε σε ποιον αναφέρεστε. ΤΕΛΟΣ.

  • admin  λέει:

   ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???
   Κε Γιαννακόπουλε αυτά τα «ώσε θάρρος στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι» να τα πείτε στους συγχωριανούς και τους φίλους σας. Κατά τα λοιπά δεν επιθυμώ να κάνω καμία διαδικτυακή ή τηλεφωνική συνομιλία μαζί σας κι αυτό γιατί δεν θέλω να σας κάνω μάγκα μέσα από την δική μου ιστοσελίδα, ώστε να αποκτάται δημοσιότητα και να καυχιέστε παριστάνοντας τον εισαγγελέα και τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος της πόλης και μετά να μας απειλείτε και να μας βρίζετε όπως συνήθως κάνετε . Αυτές τις «εξυπηρετήσεις» μόνο οι «φίλοι» (αν μπορεί να έχετε εσείς φίλους) και οι συγχωριανοί σας μπορούν πλέον να σας τις παρέχουν. Επειδή όμως εγώ φοράω παντελόνια, αντίθετα με κάποιους που φοράνε φουστάνια, θα σας επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι το επίμαχο δημοσίευμα μαζί και η φωτο με το αλέτρι ανήκουν στον φίλτατο, κατ’ εσάς εκδότη αρχισυντάκτη και δημοσιογράφο «φίλο» σας κ. Κουτσώνα. Τώρα αν ο κ. Κουτσώνας δεν έχει τα @ρχίδια να αναλάβει την ευθύνη και να με αποκαταστήσει ηθικά, τότε είναι πρόβλημα των «δυο» σας. Φιλαράκια είστε ξέρετε από τέτοιαααα.
   Κε Γιαννακόπουλε όσο για τις « ψεκασμένες συμμαχίες» τους «φίλους και συνεργάτες σας» δεν νομίζω να χρειάζεστε διευκρινήσεις, αυτό γίνεται αντιληπτό από όλους τους αναγνώστες που τυχών έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με τους χαρακτηρισμούς που απευθύνετε στον δήμαρχο Γλυφάδας και που στείλατε στον «φίλο» σας για ώρα ανάγκης «Εν προκειμένω, το παραπάνω κείμενο το εμπιστεύτηκα σε έναν «φίλο» να το έχει στο Αρχείο του, για ώρα αδηρίτου ανάγκης (θυμάστε τι έγινε σε βάρος μου 12-10-2012 με τους μπράβους ….). Δυστυχώς, ο «φίλος» αυτός από λάθος ή βλακεία του, (αν και του είχα επισημάνει δις, να μην το δημοσιεύσει), το δημοσίευσε». να το έχει καβάτζα. Ως προς την αναφορά μου ότι «η βλακεία είναι κι αυτή φυσικό ταλέντο», επιμένω ότι κάποιοι κάνουν με την αυτήν πρωταθλητισμό. Κε Γιαννακόπουλε επειδή όπως πιο πάνω αναφέρω δεν θέλω επουδενί να σας κάνω μάγκα και να αποκτάται δημοσιότητα μέσα από την δική μου ιστοσελίδα, σας κάνω γνωστό ότι δεν τσιμπάω και εφεξής, δεν πρόκειται να απαντήσω σε καμία από μέρους σας πρόκληση εις βάρος μου, παρεκτός βέβαια αν θίξετε την τιμή και την υπόληψη μου. Κε Γιαννακόπουλε σταματήστε τα τελεσίγραφα και τις φοβέρες και ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε πιο κάτω την αλήθειαααααααααα
   ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΑΟΥΛΙΑ μαζί και η επίμαχη φωτο.
   Αναρτήθηκε από IIIAS KOYTSONAS [Ηλίας Κουτσώνας στις 3:17 π.μ.
   Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
   Δεν υπάρχουν σχόλια:
   Ο Ηλίας Ζαχαριάδης κοινοποίησε ένα σύνδεσμος.
   3 ώρες •
   ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΑΝΑΣΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΑΟΥΛΙΑ
   ANATROPISTANOTIA.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ IIIAS KOYTSONAS [ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ

 • Γιαννακόπουλος Αναστάσιος  λέει:

  Κε Καραχάλιο, Ως ΠΡΟΣ: “ΟΡΓΩΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ και η φωτογραφία με τα άλογα” ανθρώπου νους δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν έργο του ΚΟΥΤΣΩΝΑ, ΑΦΟΥ΄ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Συγγνώμη.

  • admin  λέει:

   Kε Γιαννακόπουλε το ευχάριστο στην υπόθεση, αλλά και μια ηθική για εμένα ικανοποίηση, είναι ότι είχατε το σθένος να αναγνωρίσετε το λάθος σας. Εν καιρώ θα αναγνωρίσετε ότι οι ψεκασμένες συμμαχίες, δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα, πόσο δε όταν αυτές, για ευνόητους λόγους ανεβαίνουν στα μανταλάκια από φίλους και συνεργάτες σας… Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάσι, ότι «η βλακεία είναι κι αυτή φυσικό ταλέντο».

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 12