Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ!

«Ήξερε ότι πήγαινε σε αποστολή αυτοκτονίας»!

Στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο Γιάννης Καραθανάσης, γιος του αείμνηστου ήρωα των Ιμίων, Χριστόδουλου Καραθανάση.

Ο 21χρονος μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του και τόνισε τα πράγματα που έκανε το μοιραίο βράδυ, τα οποία δεν τα είχε κάνει ποτέ στη ζωή του.

«Η μητέρα μου ήταν στην δουλειά της και ενημερώθηκε από την τηλεόραση. Δεν είχε καμία ενημέρωση. Εγώ μεγάλωσα με την αλήθεια, δεν μου είπαν ποτέ ψέματα, παρόλο που η αλήθεια είναι πολλές φορές άσχημη. Μου είπαν ακριβώς τι είχε συμβεί και όσο μεγάλωνα, μάθαινα και περισσότερα. Ήταν μια απλή καθημερινή μέρα. Δεν ήταν η σειρά του πατέρα μου στη βάρδια, αλλά έτυχε ο άνθρωπος που είχε βάρδια να μην μπορούν να τον βρουν στο τηλέφωνο κι έτσι κάλεσαν τον πατέρα μου να πάει στα Ίμια. Ο πατέρας μου είχε γνώση της κατάστασης, αυτό η μητέρα μου το κατάλαβε αργότερα. Χαιρέτησε πολλούς συγγενείς, πήρε τηλέφωνα, ήταν ουσιαστικά ένας έμμεσος αποχαιρετισμός, δεν ήταν κάτι που το έκανε πριν από κάθε ταξίδι. Είχε κανονίσει κιόλας να γυρίσει κάποιος το αυτοκίνητο σπίτι. Ήξερε ότι ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, αυτοκτονίας. Δεν είχε υπογράψει για την πτήση ότι συμφωνεί. Πέρα από αυτό άφησε τη στολή του και ένα ρολόι που του είχε κάνει δώρο η μητέρα μου, το άφησε μαζί και τη βέρα του στο πλοίο πριν φύγει και είχε πει αυτά να τα δώσετε στην γυναίκα μου. Κάτι το οποίο δεν το έκανε, δεν ήταν φυσιολογικό».

zappit

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία − = 2