Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Το ερώτημα είναι γιατί όλες οι παρατάξεις όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν βγάζουν μια ανακοίνωση κατά του κοινού συκοφάντη Γιαννακόπουλου και της επίλεκτης ομάδας του Αυριανισμού? Όλοι δεν έχουν  δεινοπαθήσει από δαύτους?   Μετά τους Λανδράκη, Σφακιανάκη, Θεοδωρόπουλο, Κόκκορη σειρά έχει ο Γιώργος Παπανικολάου.

Ο Αρχιερέας της συκοφαντίας Γιαννακόπουλος αντί να είναι απολογούμενος, έχει τα μούτρα και μας εμφανίζεται κάθε φορά εγκαλών. Σε μια Γλυφάδα που έχει το προνόμιο να έχει απόκριες όλον τον χρόνο κάποιοι μασκαράδες δεν λένε να καταλάβουν ότι το άστρο τους έδυσε και επιμένουν να αναλώνονται σε παπαριές και αμπελοφιλοσοφίες.

Την μετά Κουρή εποχή ακολουθούν και κάποιοι δημοσιογράφοι που στόχο έχουν να παρασύρουν ένα κοινό που δυστυχώς δεν ψάχνεται για την αλήθεια, δεν βλέπει τις αλλαγές στην πόλη του, αλλά αρέσκεται στην σκανδαλολογία και το ψέμα. Στην προσπάθεια να απαντήσω στον εμμονικό συκοφάντη, θα πω πρώτα ότι προσπάθησα να τον βοηθήσω να τον συγκρατήσω στην μεγάλη κατρακύλα που έχει πάρει, όμως αυτό στάθηκε αδύνατον. Ο Αρχιερέας της συκοφαντίας Γιαννακόπουλος έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό  εναντίον του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με τέτοια εμμονή με τέτοια ανοησία και αστοχασιά που μόνον ένας ψυχοπαθής θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο διάσημος μαϊντανός της Γλυφάδας, κοιμάται κι ονειρεύεται με ποιον τρόπο θα δημιουργήσει αναστάτωση και αταξία με σκοπό πάντα την προσωπική του προβολή και δημοσιότητα. Από τον ποτιστικό σωλήνα, περάσαμε στις ομπρέλες, τις κουκουναριές, στην κοπή δέντρων μην ξέροντας που και πότε θα σταματήσει. Τόσο ο Γιαννακόπουλος όσο κι αυτοί που τον πλαισιώνουν και πασάρουν στους διαδικτυακούς φίλους τους φήμες για δήθεν σκάνδαλα θα πρέπει να καταλάβουν ότι στην πλειοψηφία τους οι Γλυφαδιώτες τους γυρνούν την πλάτη. Τα ίδια και τα ίδια. Από τις πέτσινες επιταγές περάσαν για μια ακόμη φορά  στην ψυχολογική πίεση των εργαζομένων, παρεμβαίνοντας στις αρμοδιότητες κρατικού ελέγχου και ζητώντας προσωπικά δεδομένα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το άστρο του εμμονικού συκοφάντη έδυσε. Είχαμε και μας τέλειωσε.Όσο για κάποιους κονδυλοφόρους του κιτρινισμού που προκαλούν τους προειδοποιώ  ότι τα περιθώρια στενεύουν και το εννοώ, γρήγορα θα ανέβουν στα μανταλάκια,  αυτήν την φορά χωρίς έλεος. Είναι μεγάλα παιδιά για πουν ότι παρασύρονται από ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι. Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, κι ας μην ζητήσουν αύριο ευθύνες, αφού μόνοι τους σκάβουν το λάκκο τους.

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − = 3