Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!

 Νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου που δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, να  έχει χάσει την ψυχραιμία του και αναλώνεται σε παλικαρισμούς και αμπελοφυλοσοφίες. Αντί να απαντήσει  στο καυτό ερώτημα, για ποια σοβαρή πράξη  οδηγήθηκε  κατηγορούμενος στην δικαιοσύνη,  αυτός από γυριστή σε γυριστή κι από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα.

Γιαννακόπουλος

TSOYXTRA,

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΄΄ΚΑΙΕΙ΄΄, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΡΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Η απάντηση μου 

Γιαννακόπουλε πότε θα γίνεις άντρας να πεις τα πράγματα με το όνομα τους?  Σε προκαλώ να πεις δημόσια ποιανού η Φιλιππινέζα είμαι? Πάλι λάσπη και κωλοτούμπες?  Γιατί σαν «αρσενικός» που λες ότι είσαι δεν μιλάς ξεκάθαρα με ονόματα? Ποια είναι η Πορνοφυλλάδα, μήπως η δική μου? Ποιος είναι ο πούστης που με ταΐζει?  Ποια είναι τα λαμόγια στο Δήμο? Ποιο είναι το θέμα που με καίει και πρέπει να το μάθω από τον Παπανικολάου? Μήπως εννοείς αυτό που ξεκίνησες να μας λες αλλά ως «αρσενικός» που λες ότι είσαι το άφησες στην μέση και έχει σχέση με εκείνη την απόφαση του 5μελλούς Εφετείου Αθηνών για εκείνη την σοβαρότατη αξιόποινη πράξη που είχες κατηγορηθεί? Μήπως θα έπρεπε να μας πεις τι σχέση έχει ο Παπανικολάου στην μεταξύ μας φιλονικία? Έτσι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις?

Γιαννακόπουλε, επειδή εγώ σε θεωρώ Πρύτανη στο είδος σου,  επιμένω να ζητώ την συμβουλή σου, να ζητώ να μου πεις τον τρόπο ώστε νόμιμα να μπορέσω να εξοικονομήσω και εγώ λίγα χρήματα,  όχι βέβαια τόσα όσα οικονόμησες εσύ. Είμαι σιγουροτατήτατος ότι ως «αρσενικός» που λες ότι είσαι, ακόμα μια φορά θα την κάνεις γαργάρα και ακολουθήσεις τον δρόμο της σιωπής. Δεν θα δώσεις καμία απάντηση σε όλα αυτά, γιατί είσαι ένα μικρό και ασήμαντο ανθρωπάκι που μόνο με την συκοφαντία και την λάσπη μπορείς να επιβιώνεις. Γιαννακόπουλε, μην ψάχνεις να δεις αν ψιχαλίζει αυτό που σούρχετε είναι το  φτύσιμο από τους Γλυφαδιώτες, για να μην σε ματιάσουν. Ντροπή σου

Αυτά προς το παρόν.

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = τέσσερα