Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ! !

[Λόγω της επιμονής της τρόικας να έρθει λύση πακέτο για ληξιπρόθεσμα και κόκκινα δάνεια, ο Δένδιας αποδεικνύεται το χειρόφρενο που ξεφτιλίζειτον Σαμαρά που εδώ και 1,5 μήνα έχει ανακοινώσει 100 δόσεις που δεν τις βλέπουμε. Σημειώστε ότι ο Δένδιας διέρρεε στα παπαγαλάκια του, πριν πάει στο Παρίσι, ότι έχει κλείσει η συμφωνία τα κόκκινα δάνεια… τόσο ο Βρούτσης, όσο και ο Χαρδούβελης -άσχετα αν οι αβανταδόροι Δένδια προσπαθούν να μοιράσουν τις ευθύνες σε όλους- έχουν καταθέσει ήδη τις προτάσεις τους και όλη η Ελλάδα έχει σταματήσει να πληρώνει περιμένοντας πότε επιτέλους ο ανίκανος Δένδιας θα έχει έτοιμη την πρότασή του!]

Γκίκας Χαρδούβελης, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Βρούτσης, Χρήστος Σταϊκούρας, Κατερίνα Σαββαΐδου, Δημήτρης Πτωχός αδυνατούν να υλοποιήσουν τη δέσμευση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ πριν από 45 ημέρες – Άχρηστοι τροϊκανοί ή «Συριζαίοι», αφού κάθε ημέρα που περνά ο Σαμαράς χάνει μια μονάδα και την παίρνει ο Τσίπρας – Καίγεται ο κοσμάκης για τις 100 δόσεις – Στα 70 δισ. ευρώ έχουν φτάσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία

Την έντονη οργή Σαμαρά έχει προκαλέσει ο πλήρης αποσυντονισμός  του οικονομικού κυβερνητικού επιτελείου που έχει βραχυκυκλώσει το θέμα των πολυαναμενόμενων  100 δόσεων, για 2,5 και πλέον εκατομμύρια  πολίτες που βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού που με την ανικανότητα τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό που από τη ΔΕΘ  ακόμα έχει εξαγγείλει την ευεργετική ρύθμιση αλλά και την επανέλαβε πρόσφατα  στη Βουλή κατά τη διάρκεια  της συζήτησης  της ψήφου εμπιστοσύνης κι όμως βρίσκουν συνεχώς προσκόμματα και δικαιολογίες για τις καθυστερήσεις.

Το αποτέλεσμα  είναι κάθε  μέρα που περνάει ,να βγαίνουν  εκτός των παλιότερων ρυθμίσεων χιλιάδες φορολογούμενοι αναμένοντας τις…περισσότερες δόσεις. Αλλά και να διογκώνεται το συνολικό χρέος πολιτών και επιχειρήσεων προς την εφορία που τώρα έφθασε στα 70 δισ. αυξημένο κατά ένα δισ μόνο τον τελευταίο μήνα από την αδυναμία των φορολογουμένων να ανταποκριθούν στις υπέρογκες υποχρεώσεις τους.

Συσκέψεις επί συσκέψεων  και συνεχείς  επαφές με την τρόικα, η οποία συνεχώς θέτει νέους όρους και νέα εμπόδια και το όλο θέμα να  βρίσκεται ακόμα στο σημείο μηδέν και ουδείς γνωρίζει πότε τελικά θα λάβει τέλος  αυτό το μαρτύριο για εκατομμύρια φορολογούμενους που βρίσκονται στα όριά τους.

Χαρδούβελης, Δένδιας, Βρούτσης, Σταικούρας, Σαββαΐδου και ο συντονιστής  από το Μαξίμου, Πτωχός, βρίσκονται κυριολεκτικά αποσυντονισμένοι και παρά την οργισμένη εντολή Σαμαρά πριν από λίγο, “τελειώνετε άμεσα”, δεν είναι σε θέση να πουν πότε τελικά θα είναι έτοιμο το επίμαχο νομοσχέδιο.

Αρνούνται να  δεσμευτούν  αν θα  το καταθέσουν στη Βουλή αυτή την εβδομάδα ή την άλλη, παρατείνοντας έτσι την οργή του κόσμου για την ανικανότητα να ετοιμάσουν μια ρύθμιση που ήταν… έτοιμη από τον Σεπτέμβριο!

Μετά ταύτα κι αν δεν  υπάρξει κατάληξη άμεσα, θεωρείται βέβαιο πως θα πέσουν κεφάλια ενώ για το γενικότερο αλαλούμ τρίβει τα χέρια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα στα χείλη των εκατομμυρίων άγρια φορολογούμενων Ελλήνων έρχεται το ερώτημα: Άχρηστοι τροϊκανοί ή Συριζαίοι;

Στο μεταξύ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δήλωσε ότι οι προτάσεις του υπουργείου για τη ρύθμιση οφειλών έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών από την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες και το υπουργείο Οικονομικών είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά το ζήτημα κολλάει στα «κόκκινα δάνεια» που αφορούν το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα επίσης με πηγές από το περιβάλλον του Χρήστου Σταϊκούρα, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι δεν έχει ευθύνη για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και τονίζει ότι, όσον αφορά στο δημοσιονομικό σκέλος των δόσεων, έχει «κλείσει» εδώ και μέρες.

dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 1