ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Στην προσπάθεια του για προβολή και δημοσιότητα ο Γιαννακόπουλος, μπερδεύει για μια ακόμη φορά την γραβάτα με τις κάλτσες  αφού εκτός του γνωστού θέματος των οικοπέδων Παπαδημητρίου όπου τα νήματα της συγκεκριμένης δικαστικής υπόθεσης έχει κινήσει  άλλος άνθρωπος, αυτός κατά την προσφιλή του τακτική παρουσιάζεται ως ο Ρομπέν των δασών  θέλοντας να καπηλευτεί την «δόξα»  της υπόθεσης για την οποία μόνον η δικαιοσύνη είναι αρμόδια να αποφανθεί.

Κατά την προσφιλή του μέθοδο, καταφέρετε  όπως πάντα άλλωστε  με ένα οξύ περιπαικτικό λόγο  και με μεγάλη δόση ειρωνείας στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, τον οποίο αποκαλεί «χειρούργο» και «αγγειολόγο» λέγοντας  ότι ως νομικός και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ξέρει  τις «νόμιμες» μεθόδους να «μοιράζει» το δημοτικό χρήμα, αφήνοντας να αιωρούνται εντέχνως υπονοούμενα και σενάρια που παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Με λίγα λόγια αφού τους πέρασε όλους από το δικό του γνωστό κόσκινο της «σκανδαλολογίας»,  θέλησε για μια ακόμη φορά να αφήσει το στίγμα της μόλυνσης,  της διαφθοράς,  γνωρίζοντας ότι ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα όλο και κάτι θα μείνει. Από τα οικόπεδα και τους υπαινιγμούς κατά δυο εισαγγελέων εφετών,  προχωράει στην αγορά των δένδρων αφήνοντας και εδώ υπονοούμενα ότι δεν έγινε σωστή η διαδικασία, δείχνοντας ότι εκτός από τοπικός εισαγγελέας έγινε και ξαφνικά και γεωπόνος,  για να καταλήξει στην μήνυση των δυο δημοτικών συμβούλων κατά του γνωστού εκδότη όπου και εδώ προφανώς παρεμβαίνει βγάζοντας απόφαση για «δήθεν» συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση. Γιατί όμως απαντάει αυτός και όχι ο μηνυόμενος;  Έχει αναλάβει αυτόκλητος  υπερασπιστής του; Γιατί και σε μια άλλη υπόθεση πήγε να κάνει το ίδιο και τον εξέθεσε περισσότερο δημοσιοποιώντας πρόσωπα και στοιχεία.

Η καθημερινή ενασχόληση αυτού του κυρίου με τις δεκάδες αναφορές καταγγελίας  και τα δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες συνεργατών του, δείχνει  εμμονή αλλά προπαντός ρεβανσισμό . Αλήθεια ποιος διοικεί αυτήν την πόλη; Γιατί  θα πρέπει όλοι να λειτουργούν  ανάλογα με τις επιθυμίες και τα κέφια αυτού του κυρίου . Μήπως είναι καιρός να μάθουν οι Γλυφαδιώτες τον ρόλο αυτού του ανθρώπου που με τις συνεχείς παρεμβάσεις του όλα αυτά τα χρόνια δυσκολεύει τον ρόλο της εκάστοτε διοίκησης και καθυστερεί οποιοδήποτε έργο από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο. Ας διαβάσει αυτός ο κύριος τον «κατά φαντασία ασθενή»  του Μολιέρου μήπως επιτέλους γιατρευτεί και ησυχάσει η πόλη από τα τερτίπια του.

Νισάφι πια

αφήστε ένα σχόλιο


− 7 = μηδέν