ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑΦΤΕ ΜΕ

Από πληροφορίες μάθαμε για τον θάνατο συμπολίτη μας, ο οποίος “προμηνύοντας” τον θάνατό του είχε αφήσει μια ιδιόχειρη επιστολή η οποία όπως λέγεται ήταν στα χέρια του δημάρχου μέσα από στην οποία ζητούσε από τον αξιότιμο δήμαρχο όταν πεθάνει να τον θάψουν στο διανυκτερεύον νεκροταφείο.

Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι ο άτυχος συμπολίτης μας ήταν γνωστός, εξαρτημένος από το αλκοόλ από το οποίο όπως λέγεται προήλθε και ο θάνατος του (κύρωση του ύπατος).

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο άτυχος συμπολίτης μας,  ή δεν γνώριζε ότι το παράνομο νεκροταφείο είχε κατεβάσει ρολά μια για πάντα, ή δεν “ήταν σε θέση να γνωρίζει” τις αποφάσεις της πολιτείας. Αυτό όμως που κινεί το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών συμπολιτών μας είναι αν πράγματι αυτή η επιστολή είναι “καθαρή” ποιοι και για πιο λόγο την διέρρευσαν αφού πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ότι το νεκροταφείο Γλυφάδας είναι ένα? Και μήπως την Πέμπτη που μας πέρασε ο δήμαρχος μαζί με τον κολλητό του υπασπιστή και παρέα με γνωστό νεκροθάφτη είχαν αυτήν την συζήτηση και αναρωτιόνταν με τι τρόπο θα μπορούσαν να “εκπληρώσουν” την τελευταία επιθυμία του άτυχου συμπολίτη μας?  ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Υ. Γ

Στα υπόψιν

Όταν πεθάνω γουστάρω παρέα  και δίπλα το “γλαστράκι” μου παρηγοριά μου νάχω

αφήστε ένα σχόλιο


4 + = οκτώ