ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από το σχόλιο μου, φαίνεται δεν τους άρεσε και επανειλημμένα το διέγραφαν,  ένας εξ αυτών, ο φίλος από το Facebook  κ. Στέλιος Χριστοδούλου

Το σχόλιο μου  σε δημοσίευμα του Γιαννακόπουλου που φιλοξενείθηκε στην ιστοσελίδα  Notia Press

Θα πρέπει να πω ότι ουδέποτε έχω διαγράψει σχόλιο φίλου από το Facebοok, αντίθετα με κάποιους που νομίζουν ότι και το Facebook είναι μαγαζάκι  δικό τους ώστε να μπορούν να περάσουν στο αναγνωστικό κοινό αυτό που αυτοί επιθυμούν με στόχο  την παραπληροφόρηση.  Δείτε λοιπόν το σχόλιο μου που δεν τους άρεσε και επανειλημμένα το διέγραφαν.

Βρομιές του κοινού συκοφάντη Γιαννακόπουλου. Από εμμονικό δικομανή και τοπικό εισαγγελέα που τον ξέραμε τόσα χρόνια μας προέκυψε τώρα και σταθμάρχης. Δεν τον ρωτάτε καλύτερα να σας πει γι αυτό που σας κρατάει μυστικό και κριτικάρει τους άλλους? Ποιος τα λέει αυτά ο Γιαννακόπουλος? Α καλά όλοι οι Γλυφαδιώτες τον έχουν πάρει στο ψιλό. Είναι δυνατόν να μιλάει για ήθος αξιοπρέπεια μπέσα αντρισμό ο Γιαννακόπουλος, όταν κατά σειρά ετών μας έχει διασύρει όλους με τις ..ακίες που λέει, κι όταν πριν λίγους μήνες αυτός και ο συνεργάτης του έβγαλαν ξεβράκωτο με στριγκάκι τον δήμαρχο της πόλης?. Τι είναι αυτά. Πως γνωρίζει αν εργάζεται και που ο Αγγελάτος?

Πέστε του χαιρετίσματα να διαβάσει το δικό μου άρθρο για να έρθει στα ίσα του και τέλος πάντων συνάδελφε δεν του κάνεις και εσύ την ερώτηση να του πεις,  αν αυτά που λέω ανταποκρίνονται στην αλήθεια, μήπως και κάνω λάθος να του ζητήσω και συγνώμη.

Ρώτησε τον, ίσως σε εσένα απαντήσει αυτό που από μόνος του ξεκίνησε να μας αφηγείται αλλά μας το άφησε στη μέση.

1. Είχε κατά το παρελθόν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

2. Αν ναι, από ποιους και με ποια κατηγορία είχε οδηγηθεί στην δικαιοσύνη;

3. Αν ήταν ποτέ έγκλειστος στις φυλακές;

4. Τι επέστρεψε στην οικογένεια Β….άκη, για να αθωωθεί αργότερα;

5. Κι αν θυμάται μήπως από ποιους απαρτίζονταν ή έδρα του δικαστηρίου τότε που αθωώθηκε;

Ρεπορτάζ κάνετε. Δείτε το και εσείς γιατί μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα σας μιλήσει και θα σας αποκαλύψει κι άλλες άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Για την ενημέρωση σας και μόνο να πω ότι πριν λίγες ημέρες μου έστειλε μήνυμα για να μου επιβεβαιώσει τα όσα βρόμικα έλεγε για εσάς κατά το παρελθόν και φωτο από την πρώην επιχείρηση σας τότε που μας ασκούσε ψυχολογική πίεση και μας υποχρέωνε και μας κατηγορούσε ότι δεν είμαστε αμερόληπτοι και σας κουκουλώναμε …Τότε που μας ζητούσε κοντά να δημοσιεύσουμε ονόματα, γιατί δεν του έφταναν τα αρχικά….  καταλάβατε τι εννοώ. Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Δεν μπορεί να μας διασύρει και εμείς να του κρατάμε χαρακτήρα. Ξέχασε φαίνεται την εποχή που διαφημιζόταν από την πορνοφυλλάδα? Μέχρι που ο Αχρείος και ευτελής ψεύτης είπε ότι χαρτζιλίκωνε εμένα. Τόσο,ποταπός τόσο ψεύτης. Εσείς ξέρετε αν έχει γίνει αυτό, κι αυτό μου φτάνει. Οι πουστιές του Γιαννακόπουλου δεν πρόκειται να περάσουν δεν πρόκειται να τις ανεχθώ, κι όσο προχωράει και δεν το βουλώνει οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και το εννοώ.

αφήστε ένα σχόλιο


7 × = τριάντα πέντε