ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΗΜ… ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πω ότι εδώ και παρά πολλά χρόνια έχω στηρίξει με δεκάδες δημοσιεύματα μου τον Γιάννη Τζούβελη, αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα κλείσω τα μάτια μπρος σε γεγονότα που αμαυρώνουν και εξευτελίζουν την παράταξη της ΝΔ πόσο δε όταν κάποιοι την θεωρούν μαγαζάκι τους.

Με αφορμή το χθεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσε και για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, θέλω να ρωτήσω τον κ. Τζούβελη να μας πει αν έχει την καλοσύνη ποια είναι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που συνυπογράφουν αυτό το δελτίο τύπου? Μήπως όλο αυτό το έχει συνυπογράψει μόνο αυτός κι ο αντιπρόεδρος?

Διαβάζοντας αυτό το παραλήρημα ήθους και λεβεντιάς του φίλου Γιάννη  Τζούβελη, παρατηρώ ότι κάποιοι βρίσκονται σε κρίση πανικού και μέσα από  την φλυαρία τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα δείχνοντας ότι τα δημοσιεύματα μου τους ενόχλησαν. Κατά όσο με αφορά  θα πω ευθαρσώς ότι δεν έχω κανένα λόγο και ούτε είναι στις προθέσεις μου να δημιουργήσω σκηνικό πολέμου στην παράταξη μας παρά μόνο να κάνω γνωστή την αποτύπωση της αλήθειας, ώστε να μπορεί ο πολίτης να επιλέξει με νηφαλιότητα και σκεπτικισμό που θα δώσει την ψήφο του. Προφανώς εν συγχύσει ο κ. Τζούβελης, πάνω στην ταραχή και τον προβληματισμό του που βλέπει  όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν τις προηγούμενες εκλογές δίνοντας του μια άνετη πλειοψηφία να δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους  και να του γυρίζουν σήμερα την πλάτη, φάσκει και αντιφάσκει.  

Ο κ. Τζούβελης ενώ από την μια μιλάει για μια επιτυχημένη δημοτική αρχή, απ’ την άλλη είναι γνωστό τοις πάσι ότι  υποσκάπτει τον δήμαρχο και τους συναδέλφους του. Ο κ. Τζούβελης και τα σαχλοκούδουνα του προφανώς νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους πολίτες όταν λένε  ότι δημιουργώ ένα σκηνικό πολεμικής σύγκρουσης  την στιγμή που δεν υπάρχει από τον ίδιο μια επίσημη ανακοίνωση που να στρέφεται κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, κρύπτωντας γελοιωδώς ότι οι «ζημιές», τα συντροφικά μαχαιρώματα και οι φουτανιές γίνονται ανεπίσημα, δεν βγαίνουν σε ανακοινώσεις και δεν ανεβαίνουν στα μανταλάκια. Άλλωστε αυτά στον κ. Τζούβελη είναι γνωστά.

Ο κ. Τζούβελης κόπτεται δήθεν ξαφνικά για την ηρεμία της παράταξης όταν ο ίδιος δυναμιτίζει το κλίμα, όταν δεν είναι άξιος να εγγυηθεί την πορεία της ομαλότητας των εσωκομματικών εκλογών, όταν τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι από τους συνεργάτες του κάνουν εμπρηστικά σχόλια  μέσα στο fb που διχάζουν και κάνουν ζημιά στην παράταξη χωρίς να  καν να σέβονται την αγωνία του απλού ΝΔ που είναι πολύ μακριά απ’ όλα αυτά και δεν γνωρίζει ότι τον χρησιμοποιούν για να  πετύχουν τα σχέδια τους.

Αλήθεια είναι να αναρωτιέται κανείς, τέτοιους θέλει η ΝΔ? Τέτοιους θέλει ο κ. Μητσοτάκης?

Είναι να αναρωτιέται κανείς με  αυτό το δελτίο τύπου που εξέδωσε και έστειλε σε πολλούς βουλευτές, δεν δυναμιτίζει το κλίμα?     

Τελευταία όλοι γινόμαστε μάρτυρες στις κουτοπονηριές του χωριάτη Τζούβελη (τον αποκαλώ χωριάτη γιατί ξεκατινιάζεται στα καφενεία, υποσκάπτει τον δήμαρχο και τους συναδέλφους του, κι αμολάει σβουνιές), όταν δόλια και παραπλανητικά ανεβάζουν παλαιότερες φωτο με τον αρχηγό της παράταξης της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, με βουλευτές της παράταξης, αλλά και με αντιδημάρχους δημοτικούς συμβούλους που σήμερα έχουν άρει την εμπιστοσύνη την στήριξη τους στο πρόσωπο του και του έχουν γυρίσει την πλάτη και το κάνουν για να παραπλανήσουν έτσι τον αγνό και ανυποψίαστο ΝΔ ότι όλοι είναι μαζί τους. Μεγάλο ψέμα. Και επειδή το θράσος του κ. Τζούβελη και η ματαιοδοξία του τον κάνει περισσότερο αλαζόνα θέλοντας να κρύψει την δική του ανικανότητα και αμηχανία, μιλάει για συκοφάντες.

Για να μην υπάρχουν λοιπόν παρεξηγήσεις μεταξύ μας θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Τζούβελη όταν μιλάει για συκοφάντες ποιους εννοεί? Όταν λέει ότι συμμετέχει πολλά χρόνια στα κοινά και γνωρίζει ο κόσμος ποιος είναι, τι ακριβώς εννοεί? Όταν λέει ότι έχει να αναδείξει το έργο του, τι ακριβώς εννοεί? Ποιο είναι το έργο του στην Γλυφάδα? Όταν  λέει ότι έχει αρχές και αξίες τι ακριβώς εννοεί? Μήπως θα πρέπει να γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω και να θυμηθούμε πόσο τον στήριξα, τότε που οργίαζε ο τοπικός τύπος και όχι  μόνο για εκείνη την περιβόητη  «Αγορά του Αιώνα» ή για τα Σκραπ που πουλήθηκαν τρεις μέρες πριν τις εκλογές του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που λέγεται ότι ήταν μια από τις αιτίες που χάθηκαν οι εκλογές?

Ειλικρινά επειδή δεν μπορώ να καταλάβω, μπορεί να με διαφωτίσει ο ίδιος αν αυτές εννοεί ότι είναι οι αρχές και οι αξίες του ή το έργο του που άφησε τόσα χρόνια στην Γλυφάδα και μπορεί να μου πει αν ύστερα απ’ όλα αυτά είμαι εγώ συκοφάντης? Ας μας απαντήσει γιατί δεν έχω να θυμηθώ κάτι άλλο.

Ο κ. Τζούβελης όταν  λέει ότι σκοπεύει να διαφυλάξει την ηρεμία της παράταξης τι ακριβώς εννοεί?  Ένα απλό παράδειγμα, όταν σε σχόλιο του στο fb  αναφέρει ότι δεν πρέπει να αφήσουν την ΤΟ της ΝΔ ν α γίνει όπως παλιά, τι ακριβώς εννοεί?  Πως ήταν παλιά δεν πρέπει να μάθουν οι ΝΔ? Και εν πάση περιπτώσει, έτσι σέβεται τον συνυποψήφιο του  ο Γιάννιης, αφήνοντας αιχμές, υπονοούμενα και σβουνιές ?

Έτσι με αυτήν την τακτική προτίθεται να διαφυλάξει την ενότητα της παράταξης? Αναρωτιέμαι τέτοιους θέλει η ΝΔ? Τέτοιους θέλει ο κ.  Μητσοτάκης?

Και για να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη ο κ. Τζούβελης είναι απελπιστικά λίγος δεν κάνει για πρόεδρος της παράταξης τελικά. Δεν ξέρει να μιλάει,  δεν έχει ευχέρεια λόγου, δεν μπορεί να διαβάσει ένα κείμενο, όμως  δεν είναι κακό, τόσο μπορεί ο άνθρωπος, αυτά είναι τα κυβικά του. Το κακό με τον Γιάννιη είναι ότι δεν θέλει ο ίδιος να καταλάβει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Δεν μπορεί από ανθρώπους που έχουν βγάλει τρεις τάξεις Γυμνασίου να έχουμε την απαίτηση για κάτι περισσότερο και ούτε πρέπει να  παρουσιάζονται άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, γιατί έτσι κινδυνεύει  να γελοιοποιηθεί και η παράταξη.

Ο Γιάννιης και το επιτελείο του ξέρουν ότι όσο κι αν με μπλοκάρουν, όσα κι αν γράψουν τα παπαγαλάκια του, δεν μπορούν να μου κλείσουν το στόμα. Αυτά τα δελτία τύπου είναι κουτοπονηριές ανθρώπων της σχολής Τζούβελη είναι χωριάτικες ..τανιές για να μαζέψουν τα αμάζευτα , αυτά που ο κόσμος τάχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι σ’ αυτές τις εσωκομματικές εκλογές θα ξεχωρίσει ή ήρα από το στάρι. Τώρα θα ξεχωρίσουν ποιοι τιμούν τα παντελόνια τους και ποιοι είναι οι επαγγελματίες αχάριστοι. 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 + εννέα =