ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ..;;;ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ …ΤΑ ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ «SIEMENS»ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Αναζητούνται, λοιπόν, τα υπόλοιπα ενενήντα εννέα εκατομμύρια και τα στοιχεία που προκύπτουν και υπάρχουν φαίνονται στη δικογραφία που βρίσκεται στη Γερμανία, είναι ότι τα περισσότερα όδευσαν στα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων..

Διαβάστε απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Μαρκογιαννάκη…

picture1

στην συζήτηση με αριθμό 9/3/24-11-2011 επίκαιρης επερώτησης των Ανεξάρτητων Βουλευτών κ.κ. Ντόρας Μπακογιάννη, Ελευθέριου Αυγενάκη, Χρήστου Μαρκογιαννάκη και Γεωργίου Κοντογιάννη, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με τις κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων και τα χρέη τους προς τις ελληνικές τράπεζες….

Και ένα τελευταίο, κύριε Πρόεδρε, γιατί έγινε συζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα. Άκουσα για τη «SIEMENS», για την έρευνα, για τον έλεγχο, αν έγινε πλήρης, αν ήταν ημιτελής. Οποία υποκρισία! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα δύο μεγάλα κόμματα εν αγαστή συμπνοία κουκούλωσαν το σκάνδαλο και το κουκούλωσαν, διότι υπάρχει σοβαρή υπόνοια, η οποία μπορεί να εξικνείται μέχρι τη βεβαιότητα, ότι σχεδόν το σύνολο της μίζας πήγε στα μαύρα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων. Και ας είμαστε ειλικρινείς.

olympia.

αφήστε ένα σχόλιο


− οκτώ = 0