ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

Νέοι και επιχειρηματικότητα

Σε περιόδους ύφεσης και οικονομικής κρίσης, η ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης, και ειδικά η επιχειρηματικότητα των νέων, μπορεί να αποτελέσει το κλειδί της διεξόδου τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον όπου τα παρεχόμενα κίνητρα ανταγωνίζονται τα αντικίνητρα, ο νέος επιχειρηματίας καλείται να πάρει συνετές και ρεαλιστικές αποφάσεις προκειμένου να επιτύχει. Το πρώτο ερώτημα που καλείται να απαντήσει είναι ο κλάδος στον οποίο θα επενδύσει.

Η Τεχνολογία και συγκεκριμένα το Internet είναι ο κλάδος που αντέχει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στην κρίση, παρουσιάζοντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Στην καθημερινότητά μας βλέπουμε πως η χρήση smartphone & tablet γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Επίσης, ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile applications (mobile apps) στην καθημερινότητά τους για να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν ή να κάνουν τις αγορές τους.

Η CLICKGATE, η νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτομικές επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και διεθνή αγορά, καταγράφοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η πρόταση αυτή δίνει την δυνατότητα σε απόφοιτους, ανέργους, άτομα που θέλουν να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα, να μπουν στην πιο ανερχόμενη αγορά, αυτή των Mobile Applications.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και επισκεπτόμενοι το περίπτερο Α46 της CLICKGATE, έκθεση ΚΕΜ 27/2-1/3/2015

Διαβάστε περισσότερα: http://clickgate.net/index.php?id_cms=11&controller=cms&id_lang=6

αφήστε ένα σχόλιο


8 × εννέα =