ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

Έντονη η παρουσία της CLICKGATE στην ΚΕΜ 2015

 

Έντονη ήταν της εταιρίας CLICKGATE στην τελευταία Διεθνή έκθεση Franchise που πραγματοποίησε η ΚΕΜ από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Η CLICKGATE, η νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτομικές επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και διεθνή αγορά, καταγράφοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η πρόταση αυτή δίνει την δυνατότητα σε απόφοιτους, ανέργους, άτομα που θέλουν να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, να μπουν στην πιο ανερχόμενη αγορά, αυτή των Mobile Applications.

Ο συνεργάτης μέσα από την συνεργασία με την CLICKGATE έχει υψηλά περιθώρια κέρδους, ελάχιστα λειτουργικά έξοδα και φυσικα πολύ σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Ουσιαστικά έχει στη διάθεσή του ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications διαθέσιμο σε App Store και Google Play και προσεγγίζει κάθε επιχείρηση δίνοντας της τη δυνατότητα να αναβαθμίσει την εταιρική της ταυτότητα αποκτώντας το δικό της Mobile Application.

H CLICKGATE διαθέτει επίσημους συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο, Εσθονία και Σαουδική Αραβία αλλά και μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε τουλάχιστον 17 χώρες.

Διαβάστε περισσότερα: http://clickgate.net/index.php?id_cms=11&controller=cms&id_lang=6

clickgate

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = πέντε