ΟΛΟΤΑΧΩΣ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ!

Για μια ακόμη φορά ο ταπεινός γιος του τσοπάνη, ξεχειλίζοντας από ευαισθησία, απαγόρευσε με ρητή εντολή να μοιραστούν αναψυκτικά (τσάι χωρίς ζάχαρη, προσφορά της εταιρείας 3Ε) στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Να θυμίσουμε ότι την ίδια ευαισθησία είχε δείξει και προ ημερών όταν η Φιλανθρωπική Οργάνωση Εθνική Αλληλεγγύη μάζευε τρόφιμα στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης , δίνοντας εντολή στην Δημοτική Αστυνομία να σταματήσει την συλλογή τροφίμων με το πρόσχημα Άκουσον- Άκουσον ότι πίσω από την Φιλανθρωπική Οργάνωση της Εθνικής Αλληλεγγύης, κρύβεται η Χρυσή Αυγή.

Χθες μάθαμε ότι ο πολυμήχανος (δήθεν) ευαίσθητος Δήμαρχος που αφήνει τα δάκρυα του να κυλούν ασταμάτητα μπρος στις κάμερες, ενώ πίσω από αυτές βγάζει μια Σταμουλο-κωλάδικη συμπεριφορά ρεβανσισμού και αλαζονείας, απαγόρευσε την διανομή αναψυκτικών στα Κ.Α.Π.Η, του Αγ. Τρύφωνα και της Β. Ηπείρου, με πρόσχημα αυτήν την φορά ότι πίσω από την Εθνική Αλληλεγγύη που όλοι ξέρουν ότι είναι μια Φιλανθρωπική Οργάνωση προσφοράς για τον άνθρωπο κρύβεται τάχα μου η Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας έτσι μια λαϊκίστικη πολιτική πεζοδρομίου που αποσκοπεί στην ψηφοθηρία, αγνοώντας παντελώς τις προσπάθειες των ανθρώπων προς τον άνθρωπο. Είναι να απορεί κανείς πως όλοι οι άλλοι Δήμοι χαιρετίζουν και υποδέχονται τέτοιες ενέργειες φορέων με χαμόγελο και ευχαρίστηση, ενώ ο δικός μας τους γυρίζει την πλάτη.

 

Υ.Γ

Δείτε την απάντηση της πρόεδρου της Εθνικής Αλληλεγγύης κ. Χριστίνας Σιδέρη!

Αυτό που μου αρέσει στη Γλυφάδα, ως Δήμο, είναι οι άριστες σχέσεις του Δημάρχου και γενικά της Δημοτικής Αρχής, με τους δημότες που δεν συμφωνούν με τις οργανωμένες μεθοδεύσεις του που αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αποσπάσουν ψηφαλάκια. Με τόσο υλικό που μου δίνει ο Κόκκορης στο τέλος θα γράψω βιβλίο…. Στο πρώτο κεφάλαιο θα μπει η άρνηση και η προσπάθεια παρεμπόδισης της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”, να μαζέψει τρόφιμα, στο δεύτερο κεφάλαιο θα βάλω τις δολοφονικές ματιές που μου έριχνε κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τη γενοκτονία των Ποντίων και την οργή του όταν κατέθεσε στεφάνι η “ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και σήμερα μπήκαμε αισίως στο τρίτο κεφάλαιο. Αυτό της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ στο να μοιράσουμε αναψυκτικά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας μέσα στα ΚΑΠΗ. Μάλιστα κύριοι και κυρίες, ο αξιότιμος Δήμαρχος της Γλυφάδας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στην “ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” να μοιράσει λίγη δροσιά σε ανθρώπους που η σύνταξη τους δεν τους επιτρέπει να έχουν ούτε τα βασικά. Δεν μας επέτρεψε να δώσουμε λίγη χαρά στους απόμαχους της ζωής που θα μπορούσαν να ήταν πατέρες και παππούδες μας. Θα μου πεις οι άδειοι τενεκέδες κάνουν θόρυβο και φυσικά σε ένα τενεκέ δεν δίνεις ποτέ καμία προσοχή. Ως τέτοιο τενεκέ λοιπόν τους αντιμετωπίσαμε και εμείς σήμερα ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. Κύριε Κόκκορη είναι καιρός να το ξανασκεφτείτε γιατί εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε, εσείς όμως θα χάσετε τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ και αυτό σας το υπόσχομαι εγώ που έχω κάνει πάλι κάτι παρόμοιο στο παρελθόν σε έναν της συνομοταξίας σας

foto

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 3 =