ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

Πριν λίγες ημέρες αναφερθήκαμε σε έντονο ύφος σε αυτούς τους «αχάριστους» που ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου τους τίμησε και τους έκανε αντιδημάρχους σήμερα «κακιωμένοι» μαζί του γιατί τους άλλαξε θέλουν να του σκάψουν  τον λάκκο. Αναφερόμαστε σε αυτούς που συγκεντρώνουν τις καλές «κριτικές», ή που δεν τους πιάνουν στο στόμα τους οι «κιτρινιάρηδες», σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δέχονται καθημερινά τα πυρά από την αήθη ψευδή και συκοφαντική κριτική τους και φυσικά τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου που καθημερινά βάλλεται γιατί έχει το θάρρος και την μαγκιά να μην διαπραγματεύεται με το σαθρό και το σάπιο, να κλείνει τα αυτιά του σε όσους τον υποσκάπτουν (τους ξέρει) και να αντιστέκεται στο σύστημα του νέου μορφώματος που κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν.

Σε αυτήν την παράταξη δεν υπάρχουν ίντριγκες και  φαγωμάρες κι όποιος διανοηθεί ότι μπορεί να κάνει «παιχνίδι» το μόνο που θα καταφέρει είναι να εισπράξει την χλεύη και να μείνει στα αζήτητα .

Είμαστε ξεκάθαροι, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΌΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.. Ο Δήμος έχει συνέχεια και ο Δήμαρχος είναι αυτός που κρίνει και αποφασίζει ποιους και πότε θα αλλάξει. Ουδείς αναντικατάστατος αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλους, ακόμα και γι αυτούς που αποδεδειγμένα δούλεψαν με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση για το καλό του Δήμου. Η εικόνα της προηγούμενης αναβληθείσας τακτικής συνεδρίασης του ΔΣ δεν πρέπει για κανέναν λόγο να ξανα επαναληφτεί κι αυτό το οφείλουν πρώτα σε αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν για να τους αντιπροσωπεύσουν και μετά στον εαυτόν τους αν δεν θέλουν να  γίνονται περίγελοι και στόχος των «κιτρινιάρηδων» που καραδοκούν να τους αποδίδουν κάθε φορά τα εύσημα. Όσοι επαίρονται για την ενδυματολογία τους, θα πρέπει να καταλάβουν ότι μεγαλύτερη τιμή στα παντελόνια που φορούν είναι να τηρούν τον λόγο τους, να λένε αλήθειες, να υπερασπίζονται το δίκιο και άσχετα με το φύλλο τους, να αποδεικνύουν  ότι έχουν λεβεντιά κι ότι λειτουργούν χωρίς ανταλλάγματα με μεγαλοψυχία και αξιοπρέπεια.

Είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε προς στιγμή να αποκαλύψουμε και  για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι τους ξέρουμε, θα πούμε μόνον ότι γνωρίζουμε για την ύπαρξη  της μικρής (ευτυχώς)  ομαδούλας των «απαρηγόρητων», ΑΛΛΑ  και τους υποκινητές της.  Γνωρίζουμε ποιοι φεύγοντας άφησαν πίσω τους ηθελημένα  «σκουπίδια», για τα οποία πιστεύουν ότι θα είναι οι συνεχιστές τους, όπως γνωρίζουμε και τον «λαγό» που ξαμόλησαν και τον έριξαν μπροστά με την ελπίδα να εξυπηρετήσει τα μελλοντικά τους σχέδια, άλλωστε ο ίδιος πίσω από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου «λάμπει».

ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Γνωρίζουμε και τον   «αβανταδόρο» που χρεώνεται την λέζα ότι παίζει τον δικό του ρόλο μέσα από το πρόσφατα ανακαινισμένο μαγαζί που λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σχόλια.. Γι αυτό όσοι μέχρι χθες έτριβαν τα χέρια τους με την εικόνα της προχθεσινής αναβολής του ΔΣ, ας φροντίσουν να την «δουν» αλλιώς γιατί έχουν γνώση οι φύλακες αν δε θέλουν να  φάνε το κεφάλι τους. Αυτό το παιχνίδι ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έχει αποδείξει ότι το ξέρει και το ξέρει καλά, κι όσοι πιστεύουν ότι με την απουσία τους από τις Δημοτικές Συνεδριάσεις θα του ΑΣΚΉΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ είναι βαθιά νυχτωμένοι. Τέτοιες συμπεριφορές δεν χρειάζονται, άλλωστε όπως έχω ξαναπεί η αντίδραση στον θυμό μας αποκαλύπτει  και τον χαρακτήρα μας, γι αυτό και οι επίδοξοι «νεκροθάαφτες» θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε όσα λένε και σε όσα μεταφέρουν στους «κιτρινιάρηδες» γιατί θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτοί δεν πιάνονται φίλοι και θα ρθει  η στιγμή που θα το πληρώσουν και οι ίδιοι.

Καλό είναι να θυμούνται οι «λαδάδες» ότι το τέλος του «χαφιέ» και του «ρουφιάνου» είναι το φτύσιμο και η κρεμάλα. Όσο δε για αυτούς που θέλουν να εμπλέξουν ως πληροφοριοδότες μας ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον δήμαρχο, θα πρέπει να πω ότι δεν έχουν καμία σχέση και καλά θα κάνουν να «απεγκλωβίσουν», γιατί δεν θα τους ξεπλένει ο Ιορδάνης, άλλωστε ας κοιταχθούν μεταξύ τους στα μάτια κι ας αναρωτηθούν ποιοι δίνουν δουλίτσες και χαρτζιλίκι στους «κιτρινιάρηδες» αμέσως μετά το κάθε προσυμβούλιο,  κι ας τον κάνουν «γραμματόσημο».

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε. Όσο για αυτούς που θα τολμήσουν να πούνε ότι υπάρχει ρήγμα στην παράταξη μάλλον δεν ξέρουν τι εστί Γιώργος Παπανικολάου. Με τις υγείες σας και να τα λέμε….  Και επειδή θα βρεθούν  κάποιοι να μας ταυτίσουν με την Δημοτική Αρχή , οφείλω  να πω όλα  αυτά όλα είναι  προσωπικές μας απόψεις ύστερα από όσα ακούγονται στην «πιάτσα».

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = εννέα