ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Σήμερα που οι πολίτες στενάζουν και δίνουν την μάχη της αξιοπρέπειας, ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου κάνει τα πάντα προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της πόλης έτσι που να τονώσει όσο μπορεί την ψυχολογία των πολιτών.

Η Γλυφάδα της κρίσης μετά από μια γκρίζα περίοδο αποκτά μια άλλη αίσθηση, μια αίσθηση ερωτική και πανέμορφη.

Η Δημοτική Αρχή εργάζεται σταθερά και ακατάπαυστα με τόλμη και αποφασιστικότητα, έχοντας βάλει στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, παρεμβατικός, μοντέρνος, με φρέσκες ιδέες, κατάφερε από πολύ νωρίς να κερδίσει την συμπάθεια των πολιτών που στο πρόσωπο του,  βλέπουν έναν άνθρωπο νέο που έχει όραμα και όρεξη να βάλει τέλος στην ανακυκλώμενη μιζέρια που χρόνια μαστίζει την πόλη τους.

Ο Γιώργος Παπανικολάου ευφυέστατος, παρά εκείνο το τεράστιο ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 63%,  χωρίς ίχνος έπαρσης και ναρκισσισμού, οπλισμένος με θάρρος και τσαμπουκά πέτυχε από πολύ νωρίς να γκρεμίσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες  στους αμετανόητους εμμονικούς εφευρέτες λασπολόγους που για ευνόητους λόγους συνηθίζουν να κατασκευάζουν σκάνδαλα και διαφθορά με σκοπό  να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να πλήξουν την δημοτικότητα του, υπηρετώντας με τον καλύτερο  τρόπο τους πολίτες της Γλυφάδας, με συνέπεια και ακεραιότητα.

Όσοι από τους «φωταδιστές», πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τον εγκλωβίσουν και να τον καταστήσουν όμηρο των δικών τους συμφερόντων, διαψεύδονται καθημερινά. Αυτοί οι «εντιμότατοι» κύριοι, με τις μικροπρεπείς μεθοδεύσεις, είτε τους αρέσει, είτε όχι, θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι όσο κι αν γκρινιάζουν, όση λάσπη κι αν ρίξουν, όσα ψέματα κι αν πουν, όσο μελάνι κι αν ρίξουν σε  άρθρα νοσηρής φαντασίας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καταντήσουν η χλεύη των πολιτών.

Οι Γλυφαδιώτες δεν κοροϊδεύονται και δεν παραπλανούνται από τον στείρο κιτρινισμό, αφού η καλύτερη απάντηση γι αυτούς είναι η εικόνα της πόλης που κάθε μέρα αλλάζει  προς το καλύτερο.

αφήστε ένα σχόλιο


4 × εννέα =