ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ

Ενεργό ρόλο φαίνεται να έχει σε αυτή την εκλογική μάχη ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

Μετά την χθεσινή παρέμβαση, μέσω της οποίας κάλεσε τον Ελληνικό λαό να στηρίξει την Νέα Δημοκρατία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, νεότερες πληροφορίες θέλουν τον κ. Καραμανλή να έχει πάρει προσωπικά την εκλογή πολλών παλιών και νεών υποψήφιων Βουλευτών σε διάφορες περιφέρειες της Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neodimokratis.gr, μερικές από τις υποψηφιότητες που απολαμβάνουν την στήριξη Καραμανλή είναι οι:

Παύλος Βογιατζής στη Λέσβο, o Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Ροδόπη, ο Νίκος Δένδιας που μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στη Β’ Αθήνας, ο Γιώργος Ορφανός στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Σάββας Αναστασιάδης στη Β΄Θεσσαλονίκης, ο νέος υποψήφιος που ήρθε στα δύσκολα Κώστας Καραμανλής στις Σέρρες, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκαςστα Τρίκαλα, ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος στη Φθιώτιδα, ο Ανδρέας Μαρίνος στην Ηλεία, ο νέος υποψήφιοςΣάββας Σαββαόγλου στην Κεφαλονιά & ο Σταύρος Καλογιάννης στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλοι οι παραπάνω που θα βρεθούν όπως όλα δείχνουν στην επόμενη Βουλή, θα αποτελούν μια ομάδα ανθρώπων της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην Πρωθυπουργού, μιας που μαζί τους διατηρεί πολύ καλές πολιτικές & φιλικές σχέσεις.

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 6