ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ… ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Κουρδομένε, Είναι η τελευταία φορά που απαντώ στις προκλήσεις  και τα ανυπόστατα ψέματα σας και σε συμβουλεύω να είσαι προσεκτικός γιατί ο σημερινός εντολέας – συνεργάτης σου δεν έχει την φήμη του αρσενικού (παρότι το διατυμπανίζει) που είναι σπαθί και κάνει αντρικές εξηγήσεις, γι αυτό πρόσεχε μην σε πάρει στο λαιμό του.

Στα καθ’ ημάς λοιπόν:

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ?

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η ιδιαιτερότητα που έχεις? Μήπως όπως λέγεται και ακούγεται είσαι ψυχικά ασθενής?

 

Κουρδομένος

( Αν είμαι ψυχικά ασθενής και εσύ ήσουν εκδότης όφειλες να με προστατέψεις , όπως και οι εργοδότες σου που σου παρέχουν τα μαύρα )

Η απάντηση μου.

Θαρρώ ότι έχεις ξεφύγει εντελώς και επικίνδυνα.

Ρωτώ. Είσαι ή δεν είσαι ψυχικά ασθενής?  Να σε προστατέψω εγώ από τι? Δυστυχώς για εσένα δεν ήμουν τότε ο θεράπων ιατρός σου, ούτε η νοσοκόμα σου. Τώρα ένα ζαλισμένο και σε σύγχυση μυαλό κάνει πάντα λάθος εκτιμήσεις, εδώ ακριβώς ίσως να οφείλετε ότι συχνά πυκνά τα βλέπεις όλα μαύρα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ….

ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ιστοσελίδα σου με την μεγάλη υποθέτω ακροαματικότητα φιλοξενείς δημοσιεύματα του εντολέα – συνεργάτη σου γνωστού συκοφάντη, φαντάζομαι με το αζημίωτο, ελέγχεις μήπως την εγκυρότητα αυτών που δημοσιεύεις η υποκύπτεις στα θελήματα του χορηγού εντολέα σου?

Κουρδομένος

Ο κ.Γιαννακόπουλος είναι ενεργός δημότης, και πράττει όσα οφείλει ως Έλληνας πολίτης σεβόμενος το σύνταγμα της χώρας του, και όσων αφορά τις συκοφαντίες για εργοδότες πρέπει να διαθέτεις πειστήρια. Τα έχεις; Στον αντίποδα εγώ διαθέτω τα πειστήρια.

Η απάντηση μου.

Αν εσύ βάζεις πλάτη στον Γιαννακόπουλο και έχεις γεμίσει την ιστοσελίδα σου από δημοσιεύματα του έτσι για την ψυχή της θείτσας σου, εγώ τι να πω? Να υποθέσω και να πω αυτά που έλεγες εσύ για εμένα, να πω δλδ ότι χρηματίζεσαι?  Σε αντίθεση με εμένα που υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και την οικογένεια μου από τα κατάπτυστα συκοφαντικά δημοσιεύματα του και γιατί όχι και τον Δήμαρχο της πόλης γιατί δεν θέλω να τον βλέπω με στριγκάκι. Βρε τι μασκαριλίκια είναι αυτά, για ποιον ενεργό δημότη μιλάς? Εμμονικός συκοφάντης και δικομανής είναι ο τύπος. Τι άλλα πειστήρια να έχω,  ξέχασες το βίντεο που έφτιαξες εις βάρος μου με αυτούς τους κατάπτυστους υπότιτλους που ο Γιιαννακόπουλος είπε ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά εσένα, κι ότι αυτός δεν είχε καμία συμμετοχή. Να το πιστέψω? Κι αυτό για την ψυχή της θείτσας σου?  Άντε λοιπόν να σε δω, άντε να δούμε τα πειστήρια που έχεις.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ – ΜΟΝΤΕΛΑ

( Τις ξεβράκωτες τις δημοσιοποιείς εσύ κατά κόρον, άρα κρίνεσαι, και παράλληλα εγώ δεν δήλωσα ποτέ δημοσιογράφος, δεδομένου ότι είμαι αγωνιστής της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης από το 1977. Αν είχα τη διάθεση να δηλώσω δημοσιογράφος επίσημα, δεν θα αρθρογραφούσα σε blog, δεδομένου ότι είμαι καλός γνώστης της πληροφορικής, και πτυχιούχος, άρα θα αναρτούσα μια σύγχρονη ιστοσελίδα και θα συνεργαζόμουν με μια αντίστοιχη μιας άλλης χώρας, ώστε να παρέχω ένα υψηλό επίπεδο ενημέρωσης)

Η απάντηση μου

Αρθρογράφος δηλώνεις τώρα?  Και αγωνιστής?

Όσο για τις ξεβράκωτες που λέτε ότι δημοσιοποιώ θα καταθέσω πλήθος Blog που δημοσιεύουν διάφορους καλλιτέχνες – μοντέλα και εσύ να κάνεις τα παράπονα σου σε αυτές, να ρίχνουν κάτι πάνω τους. Να σου θυμίσω μόνον ότι εγώ δημοσίευσα τέτοιες φωτογραφίες καλλιτεχνών – μοντέλων, δεν έκανα βρόμικο και πρόστυχο μοντάζ να βγάλω τον Δήμαρχο της πόλης με στριγκάκι. Καταλάβατε…

Να τα λέμε κι αυτά,έτσι….

ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ… ΕΤΣΙ ΤΗΝ  ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ

Η απειλή ότι θα ξαναβάλεις με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τον δήμαρχο αν μη τι άλλο δείχνει ή όχι την ψυχική σου διαταραχή, το αντριλίκι σου και το μέγεθος της ηθικής σου υπόστασης?

Κουρδομένος

( Κόβεις και ράβεις όπως θέλεις, σε διατάσσουν, και πληρώνεσαι, διότι αν στόχος μου ήταν η διαπόμπευση δημάρχων θα το έκανα την προεκλογική περίοδο, δεν θα περίμενα την εκλογή τους ).

Η απάντηση  μου.

Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις, ότι στόχος σου βγάζοντας τον δήμαρχο της πόλης με το στριγκάκι δεν ήταν η διαπόμπευση κι ο διασυρμός,  αλλά τι, έτσι τον τίμησες και του απόδωσες τα εύσημα? Άντε ρε καραγκιόζη. Ρε τι μας λες τώρα, πας να μας τρελάνεις? Όταν κάτι δεν σε συμφέρει εκεί πληρώνομαι και τα παίρνω? Ρε δεν ντρέπεσαι?

Τι να έκανες την προεκλογική περίοδο εσύ, ποιος σε ήξερε κι από πού κι ως που…

ΕΣΕΝΑ  ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ?

Αν εσένα σε βγάζανε ξεβράκωτο με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τι θα έκανες? Αν την έβλεπαν η γυναίκα σου τα παιδιά σου πως άραγε θα ένιωθες?

Κουρδομένος ( Δεν με ενοχλεί καθόλου, διότι είμαι υπέρ του γυμνισμού όπως οι αρχαίοι μας πρόγονοι )

Η απάντηση μου

Καλά εσύ μπορεί να είσαι ξεφτιλισμένος, ή ακόμα και να γουστάρεις να δείχνεις τον κώλο σου,  τους άλλους όμως τους ρώτησες αν έχουν τα δικά σου βίτσια και θέλουν να δείχνουν δημόσια τον δικό τους?

Τι είπες τώρα , τι λες τώρα?

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΕΡΑΝΟ ΕΣΥ ΠΕΣΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.

Εσύ δεν είσαι που διεξάγεις έρανο προκειμένου να μαζέψεις χρήματα να εξαγοράσεις την συχνότητα του Ραδιοφωνικού σταθμού?

Κουρδομένος

( Πότε και που με είδατε να διεξάγω έρανο για εξαγορά συχνότητας ? Στον ύπνο σας, η το κατασκευάσατε και αυτό, όπως τόσα άλλα… )

Η  απάντηση μου

Νάτος κι ο πληθυντικός. Ρε μπας και είσαι καλό παιδί κι από σπίτι και εγώ σε παρεξήγησα?

Από δημοσίευμα σου που λίγο με αφορά γιατί ποτέ δεν υπήρξα μίζερος και ζηλόφθονος και μακάρι να το πετύχαινες .

Λες κατά λέξη.  Αρκεί ένα 5ευρώ μηνιαίως, από κάθε υφιστάμενη τοπική επιχείρηση, ώστε να ”μνημονεύεται” (προβάλλεται) καθημερινά σε μια ροή ραδιοφωνικού προγράμματος. Από το σύνολο των 4.000 χιλ. τοπικών επιχειρήσεων, στο δήμο Γλυφάδας, μόνο με πέντε ευρώ μηνιαίως μαζεύονται 20.000 χιλ. ευρώ, τα οποία εξασφάλιζαν τόσο την λειτουργία όσο και την πληρωμή των εργαζομένων.

ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

Κουρδομένος

Στον κ. εκδότη όπως και σε όσους τον υποκινούν έχω να προσθέσω:Εσείς πρεσβεύεται ένα διαφορετικό πολιτικό μοντέλο, στο οποίο κάθε οικονομικός παράγοντας, εφοπλιστής, εργολάβος, γίνεται εκδότης, καναλάρχης, ραδιοφωνατζής, κ.α., χωρίς να διαθέτει ιδία πείρα και γνώσεις.

Η απάντηση μου.

Εφόσον δεν με γνωρίζεις δεν θα πρέπει να μιλάς. Όποιος σου λέει ότι με κάποιοι με υποκινούν είναι το λιγότερο βλάκας, όπως επίσης δεν ξέρεις τι πρεσβεύω άλλωστε  εγώ ποτέ δεν σε ενόχλησα, εσύ θέλοντας να δείξεις πόσο καλός κονδυλοφόρος είσαι στον εντολέα – συνεργάτη σου, δημοσίευσες για εμένα χωρίς να με γνωρίζεις κατάπτυστες συκοφαντίες και ψεύδη, φαίνεται ότι εσύ με την πείρα του αρθογράφου αρέσκεσαι στα δημοσιεύματα του κώλου αφού εύκολα μπορείς να μας ανεβάσεις ξεβράκωτους.

Κουρδομένε, μέχρι εδώ. Εγώ δεν πρόκειται να ξανα απαντήσω σε κανένα από αυτά τα κατάπτυστα δημοσιεύματα σου, άλλωστε δεν έχει νόημα, δε έχουμε κάτι άλλο να πούμε, νομίζω ότι σε κάλυψα σε όλα, κι αυτό γιατί έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με ηλιθιότητες. Μόνο φρόντισε να μην σε πάρει στο λαιμό του ο εμμονικός συκοφάντης

Γ. Καραχάλιος  

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + έξι =