ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ [εικόνες]

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους διοργανωτές του δημοφιλούς καρναβαλιού «Rose Monday Parade» της Κολωνίας. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγινε άρμα από χαρτόνι και πρωταγωνιστεί στην παρέλαση, μαζί με Άνγκελα Μέρκελ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το φετινό καρναβάλι πραγματοποιείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω των γεγονότων της Πρωτοχρονιάς αλλά και των τρομοκρατικών επιθέσεων.

tsiprasd

tsipras_l3

tsiprasnival5

Το καρναβάλι ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί και κάθε χρόνο το παρακολουθούν 500.000 θεατές.

Το 2015 το «Καρναβάλι της Ρηνανίας» ανακηρύχθηκε παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO και για πολλούς ντόπιους αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.

O επιθεωρητής αρμόδιος για το καρναβάλι της Κολωνίας σημειώνει ότι για φέτος, έχουν στηθεί πελώριες εγκαταστάσεις φωτισμού ενώ στα νευραλγικά σημεία της πόλης θα υπάρχουν λεγόμενα «Security Points», όπου αστυνομικοί και ψυχολόγοι θα προσφέρουν βοήθειας σε όποιον έχει ανάγκη. Επιπλαίον η αστυνομία έχει πολύ περισσότερο προσωπικό και ενισχύσαμε κατά πολύ τα μέτρα ασφαλείας
iefimerida

αφήστε ένα σχόλιο


4 × δυο =