ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Η ΡΩΜΑΝΙΑ.

Μέσα σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη αίθουσα στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη, ο Σύλλογος των Ποντίων Γλυφάδας η Ρωμανία, έδωσαν χθες Τετάρτη 22.5.2013 μια θεατρική παράσταση με θέμα την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που κυριολεκτικά συγκίνησε μέχρις δακρύων όλους όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν και που κατά γενική ομολογία ξύπνησε μνήμες μιας άλλης εποχής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριάκος Τιλγκερίδης, ο οποίος συγκινημένος αφιέρωσε την εκδήλωση στην μνήμη της Χριστίνας Τσερακίδη, μέλος του Συλλόγου που έφυγε πρόωρα. Θα πρέπει να πούμε ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την πραγματικά μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο βουλευτής Β΄Αθήνας και επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Γλυφάδα” Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η πρόεδρος των Ανοιχτών Οριζόντων κ. Αθηνά Λυγνού μαζί με την Δημοτική Σύμβουλο Δάφνη Μπίλια, ο πρώην αντινομάρχης και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Χάρης Πασβαντίδης οι αντιδήμαρχοι Νατάσα Αργυροπούλου, Στάθης Γεωργούλας, Γιώργος Σηφάκης, η Δημοτική Σύμβουλος, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών Ελλάδας “ΕΜΕΙΣ”, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Γιάννης Τζούβελης, Σπύρος Δήμου, οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Φώτης Μπενέτος και Στάθης Αναλυτής, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Βίγκλας, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Άννυ Καυκά, ο πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Πέτρος Γεωργόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας το “ΑΡΓΕΝΟΝ κ. Μαίρη Παπάζογλου,ο πρόεδρος του Συλλόγου Ευρυάλη Γιάννης Καρδασόπουλος, η πρόεδρος ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας Δωροθέα Ζουμπουλίδου  και πλήθος κόσμου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 26 Μαΐου στις 11.30 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου, στην π. Πόντου (Κονίτσης) όπου θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση των θυμάτων της γενοκτονίας και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της γενοκτονίας.

foto 13

φώτο 1

foto 1

φώτο 2

foto 10

φώτο 3

foto 3

φώτο 4

foto 11

φώτο 5

foto 6

φώτο 6

foto 8

φώτο 7

foto 5

φώτο 8

foto 9

φώτο 9

foto 4

φώτο 10

foto 7

φώτο 11

foto 2

φώτο 12

foto 14

φώτο 13

foto 12

φώτο 14

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 + έξι =