ΞΥΠΝΑ ΑΛΕΚΣΗΗ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων μας: Δύο τουλάχιστον από τους εγκληματίες δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι είχαν περάσει πριν από ένα μήνα από την Λέρο, στο πλαίσιο του γενικού κλίματος χαλάρωσης και υποδοχής οιουδήποτε ερχόταν, εν χορδαίς και οργάνοις!

Πιθανότατα όμως απορούμε αδίκως.

Ενώ η Γαλλία και γενικά ολόκληρη η Ευρώπη συγκλονίζεται από την ανείπωτη τραγωδία και παίρνει ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για τη θανάσιµη απειλή της Τζιχάντ, η τραγική κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ διαπραγµατεύεται ακόµη για τους µετανάστες! Παρ’ ότι εδώ και καιρό είχαμε την επικού µεγέθους παραδοχή από τους υπουργούς της ότι µεταξύ αυτών έχουν περάσει στη χώρα µας και ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, αλλά και τις απύθµενης βλακείας… απειλές κάποιων ηγετών µας ότι θα στείλουν στην Ευρώπη µετανάστες-τροµοκράτες, κανείς δεν κατάλαβε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί πλήρως η µεταναστευτική πολιτική. Οταν οι άλλοι Ευρωπαίοι κλείνουν τα ΣΥΝΟΡΑ τους, εµείς θα παζαρεύουµε ακόµη πόσους ξένους θα φέρουµε στην Ελλάδα;

«ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ χωρίς αυστηρούς ελέγχους!», πρέπει να είναι η απάντηση. Κι αν αυτή η κυβέρνηση πιστεύει ότι η χώρα δεν… έχει σύνορα, ας βγει στον λαό να του πει ότι θα είναι το επόµενο θύµα κάποιου ακόμα τρελού τζιχαντιστή που τους «διέφυγε»! Συνειδητά! Να μας πουν αν μπορούν να φυλάξουν την Ελλάδα ή να ξεκουµπιστούν αμέσως οι εγκληματικά άσχετοι, η ανευθυνότητα των οποίων ήδη, σε ένα δεδομένο ποσοστό, σχετίζεται με το τι έγινε στην Γαλλία!

ΥΓ.: Και κοµµένα τα φλερτ µε την κάθε είδους τροµοκρατία, ξένη και ντόπια. Πόσους νεκρούς θέλουν να θρηνήσουµε για να γίνουν άνθρωποι; Ετσι «χάζευε» και η ∆ΥΣΗ τον ISIS να αποκεφαλίζει τους πολίτες τους χωρίς να κάνει τίποτα (πλην Πούτιν) και έγινε αυτό που έγινε. Και θα έχει κι άλλα. Κάντε το όπως οι ΗΠΑ µετά την 11/9. Ισοπεδώστε τους.

Θέμος Αναστασιάδης

αφήστε ένα σχόλιο


+ 2 = δέκα