ΞΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΟΥΜΕΡΑ: ΞΟΥΛΙΔΟΥ – Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ, ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δριμύτατη επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε μέσω Twitter η Σταυρούλα Ξουλίδου.


Οι ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη», έγραψε η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

e8205b24e47302873be0d44308a22476 (1)

     Άδωνις: Άρχισαν τα όργανα στους ΑΝΕΛ  capture (1)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο tweet της Σταυρούλας Ξουλίδου για τον Πάνο Καμμένο έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Άρχισαν τα όργανα και στους ΑΝΕΛ». Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε και το σχετικό tweet της πρώην βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 

 captureΡαχήλ: Έσκαψες τον λάκκο μου… Τώρα ήρθε η σειρά σου

Η Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το δημοσίευμα του enikos.gr για την Σταυρούλα Ξουλίδου έγραψε:

«Εισηγήθηκαν να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν.

Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών.

Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν.

Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα».

16792a17ba31d13ac6b5ed8b0dca9c3e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = επτά