ΞΕΦΤΙΛΑ: ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας FREDDO αναφέρει, πως διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους σε Δ.Σ μεγάλου Δήμου των Νοτίων Προαστίων ! Όπως γράφει το δημοσίευμα σκηνές απείρου κάλλους εκτιλύχθηκαν στο Δ.Σ μεγάλου Δήμου των Αθηνών! Έγινε το έλα να δεις όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εισέβαλε κυριολεκτικά στην αίθουσα η σιτεμένη, απατημένη σύζυγος δημοτικού συμβούλου, έξαλλη για τα νέα ερωτικά καμώματα του άνδρα της με σαραντάρα που αναζητά διακαώς γαμπρό στους πολιτικούς κύκλους της περιοχής.

Το… ένοχο μυστικό του μεσήλικα δημοτικού συμβούλου που θρηνεί για τη χαμένη νιότη του, κυκλοφορώντας με καροτί μαλλί και ψάχνοντας απελπισμένα να τονώσει τον απολεσθέντα ανδρισμό του, αποκαλύφθηκε όταν η τοπική κοινωνία βούηξε για το νέο παράνομο ειδύλλιο και έφτασε στα αφτιά της κυρίας του κυρίου ότι το τζόβενο κυκλοφορεί χεράκι χεράκι με την ερωμένη του σε γνωστά στέκια της περιοχής. Η πρώην δημόσια υπάλληλος, γνωστή κι αυτή για τα… “κατορθώματά” της στην περιοχή, παρακολούθησε τον σύζυγο και επιβεβαίωσε τα κακά μαντάτα.
Κάπως έτσι και σύμφωνα με έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, μπούκαρε η προδωμένη σύζυγος στο δημοτικό συμβουλίο γιατί έμαθε ότι εκεί βρισκόταν η…μοιραία γυναίκα που ξελόγιασε τον άντρα της. Έβγαλε νύχια, χύμηξε πάνω της και λίγο έλλειψε να την  ξεμάλλιασει ενώπιον όλων, που παρατηρούσαν αποσβολωμένοι τις “κυρά κατίνες” να ξεφτυλίζονται δημοσίως, ενώ το μήλο της έριδος, το πουρό δον ζουάν, είχε φουσκώσει από υπερηφάνια και χωρίς να τολμήσει να επέμβει στη διαχάχη των γυναικών, έψαχνε έδρανο να κρυφτεί για να γλυτώσει την παντόφλα…
Φωνές, κοσμητικά επίθετα και “κομψές” χειρονομίες μεταξύ των γυναικών, έκαναν επισκέπτες και δημοτικούς συμβούλους να δυσανασχετίσουν με την ακραία συμπεριφορά τους και να τις διώξουν κακήν κακώς από την αίθουσα! Η ξεφτίλα τελικά δεν έχει όριο..και μάλιστα σε έναν δήμο που όλοι πλασάρονται ως νεόπλουτοι και μέλη εύρωστων οικογενειών με όνομα και ιστορία…ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!!
Η πέτρα του σκανδάλου προσπάθησε να αποφύγει την αφηνιασμένη σύζυγο και ως…καθωσπρέπει κυρία προσπάθησε να διαφύγει από το δημαρχεί για να γλιτώσει από την 60άρα, που σε κατάσταση αμόκ την κυνηγούσε στις σκάλες του κτιρίου οριώμενη, εξαπολύοντας χυδαίους χαρακτηρισμούς.
Ο… βαψομαλλιάς συνέχισε να παρακολουθεί αμέτοχος το ματς μεταξύ των “κυριών” το οποίο έλαβε τέλος όταν η ερωμένη του κατάφερε να φυγαδευθεί από την αίθουσα σε κατάσταση σοκ, βρίζοντας και προκαλώντας ακόμη πιο πολύ την πρώην εκπαιδευτικό.
Φήμες θέλουν το κιτσόlove story να συνεχίζεται, αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι της συμφοράς φροντίζει να μη γίνεται στόχος δημοσίως, αλλά και της συζύγου που καραδοκεί, η οποία μάλιστα όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν προσπαθεί απεγνωσμένα, επιδεικτικά και μάταια να μετατραπεί σε sex symbol, προκειμένου να μην χάσει ολοκληρωτικά τον ατακτούλη σύζυγο.
anatropionline

αφήστε ένα σχόλιο


1 + έξι =