ΛΑΣΠΗ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ: ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΔΕΣ”.

Με ενδιαφέρον παρακολουθώ «εκδότη»  που από παλαιότερα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην «ανθοκομία»  να παρομοιάζει  ως «λουλούδι» χωρίς να μας λέει αν αυτή την φορά είναι «μυρωδάτο» (όπως παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει κάποιον άλλον), τον επιστημονικό συνεργάτη του Δημάρχου Γιώργο Γκρίλλα, προφανώς για να τον ειρωνευτεί,  κι αυτό  λόγω της συγγενικής  σχέσης που έχει με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, παραβλέποντας ότι o κ. Γκρίλλας είναι  ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημάρχου, ένας ακούραστος εργάτης που δουλεύει ακατάπαυστα από το πρωί μέχρι αργά την νύχτα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας.

Ατσίδας στο «έντεχνο»  ο «εκδότης» λοιδορεί τον κ. Γιώργο Γκρίλλα, πετώντας λάσπη μιλάει για κουμπαριές κι αφήνει υπονοούμενα, ότι τάχαμου δεν έχει πτυχίο κι ότι ο μισθός του είναι υπέρογκος, για να επηρεάσει με αυτόν τον τρόπο την κοινή γνώμη ότι και εδώ υπάρχει ένα ακόμη σκάνδαλο από τα πολλά (ανυπόστατα) που έχει βγάλει στη φόρα.

Ο αναγνώστης που θα επισκεφτεί της ιστοσελίδα του θα παρατηρήσει ένα κρεσέντο σκανδαλολογίας κατά συγκεκριμένων ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής, έτσι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ότι πίσω από αυτόν τον οχετό και την εμμονή με τις ανυπόστατες καταγγελίες, κρύβονται συμφέροντα, άλλωστε είναι γνωστό ότι συγκεκριμένος κύριος μπορεί κάποιους να τους περνάει γενεές δεκατέσσερις, να τους σταυρώνει, όμως απ’ την άλλη, αν επιδείξουν καλή θέληση γίνουν καλά παιδιά και στρατευτούν μαζί του έστω και στη «ζούλα», τότε τα πράγματα αλλάζουν, τότε οι αναξιόπιστοι, οι ψεύτες, οι ιδιοτελείς και τα λαμόγια γίνονται οι καλύτεροι, είναι αυτοί που χρειάζεται η Γλυφάδα για να βρει την χαμένη της αίγλη.

Από την άλλη ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, δεν υποκύπτει στο παιχνίδι της ψυχολογικής πίεσης και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανοίξει διάλογο μαζί του, με συνέπεια ο στόχος του «ανθοκόμου» όχι μόνον να μην επιτυγχάνεται αλλά να έχει καταντήσει γραφικός, άλλωστε οι περισσότεροι που τον επισκέπτονται το κάνουν από χαβαλέ κι αυτό γιατί γνωρίζουν ότι ως μετρ του είδους (της λασπολογίας),  κάποιον πάλι θα βρει να συκοφαντήσει. Αξίζει να ειπωθεί ότι πολλοί είναι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν αχάριστο αφού κατά καιρούς έχει πολλάκις ευεργετηθεί από δαύτους.

Έχω σαν αρχή να μην προκαλώ και να μην ασχολούμαι με τις παπαριές που γράφει ο κάθε Κολοτούμπας αφήνοντας υπονοούμενα περί λασπολογίας κλπ, όμως η υπομονή έχει κι αυτή τα όρια της, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στην διαστρέβλωση της αλήθειας, την παραπληροφόρηση, την κίτρινη ενημέρωση, να μην απαντούμε σε αυτούς που έχουν επιλέξει τον δρόμο της ρόμπας.

Με το να σιωπούμε γινόμαστε συνένοχοι κι αυτό για κανέναν λόγο δεν το επιθυμούμε, άλλωστε αν όλοι είμαστε ίδιοι, αν όλοι μοιάζουμε, τότε δεν υπάρχει λόγος και να υπάρχουμε.

Πηγή: Πορνοφυλλάδα

αφήστε ένα σχόλιο


τρία − 1 =