Ντογιάκος καλεί Τέλλογλου γιατί έγραψε ότι παρακολουθούσαν τον Μητσοτάκη το 2018

Η κατάθεση του κ. Τέλλογλου θα γίνει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Κλήση να καταθέσει σήμερα ως μάρτυρας έλαβε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Η κατάθεση του κ. Τέλλογλου θα γίνει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει ο ίδιος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

Η κλήτευση για κατάθεση προέκυψε ύστερα από ανάρτηση που είχε κάνει προ ημερών ο Τάσος Τέλλογλου, στην οποία είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παρακολούθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφο Θανάσης Κουκάκης.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 10