ΝΕΟ «ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ» ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Στη Συγγρού δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία για τον τρόπο που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει να διαχειριστεί την προσφυγική και οικονομική κρίση αλλά και να αποσείσει τις ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνησή του: δια της επιθέσεως. 

Το Μέγαρο Μαξίμου το έπραξε λίγα λεπτά μετά τη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας κλιμάκωσε την Κυριακή ενώ έκτοτε σε κάθε ευκαιρία το κυβερνητικό επιτελείο επιδιώκει να φέρει τη Ν.Δ. σε θέση απολογούμενου. Την ίδια επιλογή φαίνεται ότι έκανε ο Πρωθυπουργός ζητώντας τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για τα θέματα διαφάνειας και δικαιοσύνης, σε μία προφανή προσπάθεια να κάνει ρελάνς στην πίεση της αντιπολίτευσης σχετικά με την καταγγελίας περί παρέμβασης του αναπλ. Υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου στο έργο εισαγγελικής λειτουργού.

Μπορεί στη Συγγρού να έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει στη συνεδρίαση ως απολογούμενος, ωστόσο είναι σαφές ότι περιμένουν σκληρή επίθεση. Άλλωστε, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι είναι πιστός σε αυτή την αρχή.

 

newpost

αφήστε ένα σχόλιο


1 × έξι =