ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ” Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27 Ιουνίου ο νέος Αρχηγός και επικεφαλής της παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ κ. Γιώργος Α. Αγγελόπουλος μετά την παραίτηση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη φανερά συγκινημένος και απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους παρισταμένους είπε:

Φίλε Μιλτιάδη, κύριε Δήμαρχε κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Τα συναισθήματα που με διακατέχουν αυτή τη στιγμή είναι συναισθήματα χαράς και συναισθήματα λύπης.

Συναισθήματα Χαράς, γιατί ο Φίλος μου, ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ανέλαβε τα καθήκοντα του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και από τη θέση στο νευραλγικό αυτό τομέα για την οικονομία της χώρας πιστεύω ότι θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες.

Συναισθήματα λύπης, γιατί χάνουμε από την Παράταξή μας έναν άξιο και χαρισματικό αρχηγό και από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας έναν άξιο Δημοτικό Σύμβουλο από τον οποίο στα τρία περίπου χρόνια της παρουσίας του και προσφοράς του, διδαχτήκαμε πολλά από το ήθος του, την ευγένεια και την ανιδιοτέλεια του.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ΄΄ που μου έκαναν την υψίστη τιμή να με εκλέξουν αρχηγό της.

Η εκλογή μου στη θέση του Αρχηγού δεν εξυπηρετεί καμιά προσωπική μου φιλοδοξία.

Είναι γνωστό άλλωστε σε όλους σας ότι δεν έχω καλές σχέσεις με την ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ.

Αισθάνομαι όμως βαριά την ευθύνη για τα καθήκοντα που ανέλαβα.

Η Παράταξη ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ που δημιουργήθηκε από τον μέχρι σήμερα Αρχηγό της ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ και έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές το 2010, έχει τις Ρίζες της στην Παράταξη ‘’ΓΛΥΦΑΔΑ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ’’ του αείμνηστου Δημάρχου και αναμορφωτή της Γλυφάδας ΣΑΒΒΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ και στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ που υποστηρίχτηκαν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας :

Στην παράταξη ‘’ΛΙΟΥΓΚΑΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ’’ και στη παράταξη ‘’ΝΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον αείμνηστο ΜΑΚΗ ΛΙΟΥΓΚΑ το 1982 και το 1986,

σ τη Δημοτική Παράταξη ‘’ΝΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον αείμνηστο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΣΚΑΡΗ το 1990,

στη Δημοτική Παράταξη ‘’ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΣΤΕΛΙΟ ΛΑΝΔΡΑΚΗ το 1994, το 1998 και το 2002,

και στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ το 2006.

Αυτή η παράταξη που έχει με το μέρος της το 50% του εκλογικού σώματος θα συνεχίσει την παρουσία της και την προσφορά της στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ , ενωμένη, με διαφανείς και καθαρές σχέσεις με τους θεσμικούς παράγοντες, με τους πολίτες της Γλυφάδας και με τα ανοίγματα που θα κάνει στην κοινωνία θα διεκδικήσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του 2014.

Καλωσορίζω στο Δημοτικό Συμβούλιο το Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Νίκο Λεβετσοβίτη πρώην Αντιδήμαρχο, και του εύχομαι καλή δύναμη γιατί έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας.

Φίλε Μιλτιάδη, Κύριε Υπουργέ, Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και όποτε σας το επιτρέπουν τα καθήκοντά σας να βρίσκεσαι κοντά μας.

Σας ευχαριστώ

ypourgeio ypourgeio 2

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = δέκα