ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ «ΓΑΖΩΣΑΝ» ΜΕ 8 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Θανάσιμος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του άνδρα ο οποίος λίγο μετά τις 21:30 την Πέμπτη, πυροβολήθηκε 8 φορές από αγνώστους στην περιοχή των Αγίων Ανάργυρων.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Οπως όλα δείχνουν πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης στη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Γενάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Το χρονικό της θανάσιμης ενέδρας

Λίγο μετά τις 21:30, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ λίγο με πυροβόλο όπλο – μάλλον τύπου Τοκάρεφ σύμφωνα με νέες πληροφορίες- εναντίον οδηγού αυτοκινήτου στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες.

Είχαν κάνει και άλλη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

Το θύμα φέρεται να ανήκει στην ομάδα με την οποία είχε διαφορές η «ομάδα» Στεφανάκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ελληνα, γνωστό «νονό» της νύχτας, ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν από τα «πρωτοπαλίκαρα» της ομάδας γνωστού 47χρονου «νονού» της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από σχολείο. Μάλιστα, το θύμα της αποψινής επίθεσης, φέρεται να είχε υποστεί ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, έξω από πιτσαρία, πριν από περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως να τραυματιστεί τότε.

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × 6 =