ΝΔ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ

«Τέτοιου είδους καθεστωτικές αντιλήψεις, όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον αρμόδιο υπουργό για τη δημόσια διοίκηση κ. Βερναρδάκη, οφείλουν άμεσα να τις καταδικάσουν ο πρωθυπουργός και ο “υπουργός – καναλάρχης” κ. Παππάς», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Να καταδικάσουν δημοσίως τις δηλώσεις Βερναρδάκη καλεί με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον «υπουργό-καναλάρχη», όπως τον χαρακτηρίζει, Νίκο Παππά.

«Όταν υπουργός της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει, μέσα στη Βουλή, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως “παθογένεια της Δημοκρατίας”, τότε η ελευθερία του Τύπου απειλείται», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της.

«Τέτοιου είδους καθεστωτικές αντιλήψεις, όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον αρμόδιο υπουργό για τη δημόσια διοίκηση κ. Βερναρδάκη, οφείλουν άμεσα να τις καταδικάσουν ο πρωθυπουργός και ο “υπουργός – καναλάρχης” κ. Παππάς. Σε διαφορετική περίπτωση είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι στη συντονισμένη προσπάθεια άλωσης της ελευθεροτυπίας» τονίζει χαρακτηριστικά.

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 12