ΝΔ : ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Η κυβέρνηση της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζει πρόσφυγες και μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης»

Για απίθανες δηλώσεις του κ. Μάρδα που είναι για γέλια και για κλάματα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας πως οι δηλώσεις περί επενδυτών προσφύγων-μεταναστών έχουν τρεις πτυχές:

«Η μια είναι η ευτράπελη. Η δεύτερη δείχνει ότι η κυβέρνηση, που έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα, βρίσκεται σε πανικό. Την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές, αναζητά την “ανάπτυξη” σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες. Και η τρίτη φανερώνει το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της κυβέρνησης της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ που διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης. Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε».

 

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 9 =