ΝΔ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ασφαλιστικό. 

Σε αυτή κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται είναι ανύπαρκτο, καθώς και ότι δεν παρέχει στους πίτες κανένα δίκτυ προστασίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής», ενώ σύμφωνα με τη λεωφόρο Συγγρού, η ΝΔ θα παρουσιάσει σύντομα το δικό της σχέδιο για το ασφαλιστικό.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο. Διότι δίχως ανάπτυξη κανένα κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά την ανάπτυξη και τιμωρεί τους πολίτες χρεώνοντάς τους το τίμημα των ελλειμμάτων και της ύφεσης που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφερε. Η διαχείριση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει κοστίσει 7% στο ΑΕΠ, ενώ η επίπτωση στο χρέος είναι 25% του ΑΕΠ.
Αυτά προσπαθεί να τα αντισταθμίσει με μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών και εξοντωτική αύξηση εισφορών.
Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταργεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που θέσπισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την πιο σύγχρονη, διαφανή, αποτελεσματική μέθοδο κοινωνικής προστασίας.
Η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής.
Βαδίζουμε ολοταχώς προς φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει σύντομα το εναλλακτικό σχέδιό της για το ασφαλιστικό».

 

crashonline

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = οκτώ