ΝΔ:Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λέει τα Ίμια τουρκικό έδαφος

Nέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ σχετικά με τις “απαράδεκτες”, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη, που “χαρακτηρίζει τα Ίμια τουρκικό έδαφος”.

Σημειώνεται ότι χθες η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της…. αναφερόταν σε πρόταση του κ. Θεοδωρίδη “να χρησιμοποιείται η “μακεδονική γλώσσα” στα ελληνικά δικαστήρια”.

“Ο διορισμένος από τον κ. Τσίπρα στην “Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου” και στενός του συνεργάτης, Νάσος Θεοδωρίδης, προκαλεί και πάλι με το ανθελληνικό του παραλήρημα.

Ανήμερα της μαύρης επετείου των Ιμίων, ο κ. Θεοδωρίδης, ως άλλος Πήλιος Γούσης, διατείνεται ότι οι νησίδες ανήκουν στην Τουρκία, αποκαλώντας τες μάλιστα “Καρντάκ”!!! Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η χώρα μας προετοιμάζεται να αξιοποιήσει τα δικαιώματά της στη θάλασσα”, επισημαίνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

“Ο κρυπτόμενος κ. Τσίπρας οφείλει, επιτέλους, να πάρει ξεκάθαρη θέση άμεσα, χωρίς στρογγυλέματα και υπεκφυγές, να καταδικάσει τις θέσεις του συνεργάτη του και να τον εκπαραθυρώσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα επιβεβαιώσει απλώς ότι πρόκειται για πάγιες θέσεις δικές του και του κόμματός του και πως ο ίδιος κρατά τα κλειδιά της Κερκόπορτας. Να είναι, πάντως, σίγουρος πως δεν θα τον αφήσουμε να τα χρησιμοποιήσει”, προσθέτει η ΝΔ στην ανακοίνωση της.

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = έντεκα