ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ: ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ – ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ – ΕΡΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΒΕΝΤΕΤΑ

Με μια κοινή φωτογραφία έσπασαν τον πάγο και προσπάθησαν να ανατρέψουν την εικόνα από το προηγούμενο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολίγα Γεροβασίλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. 

«Γιώργο, έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί, να μη λένε ότι δεν μιλιόμαστε», είπε η κυρία Γεροβασίλη απευθυνόμενη στον κ. Κουμουτσάκο, με τον τελευταίο να της απαντά: «Μπορεί να είμαι Μανιάτης, αλλά δεν κρατάω βεντέτες».

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών η Ολγα Γεροβασίλη στην αρχή της συνεδρίασης είχε σχηματίσει πηγαδάκι με δημοσιογράφους, με τον κ. Κουμουτσάκο να την κατηγορεί για προσπάθεια προκατάληψης των όσων θα συμβούν και θα ειπωθούν.

Πηγή: Γεροβασίλη: Γιώργο, έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία -Κουμουτσάκος: Ερχομαι, δεν κρατάω βεντέτα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/254651/gerovasili-giorgo-ela-na-vgaloyme-mia-fotografia-koymoytsakos-erhomai-den-kratao-venteta#ixzz41vkWB8MU

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δέκα