Νέο βίντεο – διάγγελμα Τραμπ: «Δώρο Θεού ότι κόλλησα κορονοϊό»

«Φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζετε. Είμαι ο αγαπημένος σας Πρόεδρος». Αυτά είναι τα λόγια του Ντόναλντ Τραμπ σε νέο βίντεο-διάγγελμα που ανάρτησε στο Twitter.

Αφού επαινεί γιατρούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες κ.λπ. και την επανάληψη του συνθήματος ότι «η Αμερική είναι μεγάλη και σπουδαία», ο Τραμπ, έντονα μακιγιαρισμένος στέκεται στον περίβολο του Λευκού Οίκου και μιλά για τον κορονοϊό ενώ μοιράζεται με το λαό του την εκπληκτική, λυτρωτική εμπειρία της θεραπευτικής αγωγής. «Όχι ότι καιγόμουν στον πυρετό, αλλά στο νοσοκομείο μού έδωσαν Regeneron».

Επαναλαμβάνοντας τουλάχιστον τρεις φορές το όνομα της φαρμακοβιομηχανίας που εργάζεται στην έρευνα και τελειοποίηση του συγκεκριμένου φαρμάκου, ο Πρόεδρος περιγράφει την απίστευτη αποτελεσματικότητά του. «Μου έδωσαν Regeneron και ήταν απίστευτο: Ένιωσα αμέσως καλά». Βασισμένος στην προσωπική του εμπειρία, ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι «έχουμε το Regeneron και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες».

«Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης» διαβεβαιώνει ο πλανητάρχης στο βίντεο.

«Θέλω να έχετε την ίδια θεραπεία που είχα κι εγώ και ένοιωσα καλά. Νομίζω ότι ήταν δώρο Θεού ότι μολύνθηκα από τον κορονοϊό. Μολύνθηκα, άκουσα για το φάρμακο και είναι εκπληκτικό το πώς λειτούργησε», σχολίασε και υποσχέθηκε πως θα το διανείμει δωρεάν με ειδική μέριμνα για την τρίτη ηλικία, στα άτομα της οποίας η αγωγή θα χορηγείται κατά προτεραιότητα.

αφήστε ένα σχόλιο


6 × έξι =