ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμη που οφείλεται το γεγονός αυτό. Μια 17χρονη κοπέλα ματώνει 3 φορές τη μέρα από τα μάτια της και τα αυτιά της.

Ναι καλά διαβάσατε, αντί για δάκρυα από τα μάτια της βγαίνει αίμα, και το ίδιο συμβαίνει και με τα αυτιά της. Και όλα αυτά δίχως να πονάει κάπου, ή να έχει χτυπήσει σε κάποιο σημείο.

Συνολικά αιμορραγεί από τα μάτια, τη μύτη, τα αυτιά, τη γλώσσα, τα ακροδάχτυλα και από το τριχωτό της κεφαλής της. Η 17χρονη Μάρνι Χάρβει, πάσχει από κάτι και αιμορραγεί αλλά κανένας γιατρός που την εξέτασε και καμία εξέταση, δεν έδειξαν να έχει κάτι.

Τρεις φορές τη μέρα, νιώθει ένα ελαφρύ τσούξιμο στα μάτια και ύστερα από λίγο οι οφθαλμοί της γεμίζουν αίμα. Νιώθει έναν ελαφρύ πονοκέφαλο και ύστερα από λίγο ματώνει το τριχωτό της κεφαλής της, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει τίποτε άλλο.

Οι γιατροί στην κυριολεξία έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν καταννοούν πως συμβαίνει αυτό. Λένε μάλιστα ότι πρόκειται για το μοναδικό άτομο στη Μεγάλη Βρετανία, ίσως και στην Ευρώπη που ματώνει από τα μάτια, τα αυτιά, τη γλώσσα, τα δάχτυλα, έτσι, δίχως λόγο, δίχως τραυματισμό. Έχουν ονομάσει τη Μάρνι, «το μυστήριο κορίτσι».

Την υπέβαλλαν σε κάθε είδους εξέταση. Όλες βγήκαν καθαρές. Μετά θεώρησαν ότι ίσως να φταίει η διατροφή της και της ξεκίνησαν μια ειδική δίαιτα με συγκεκριμένα φαγητά. Ούτε αυτό είχε κάποιο αποτέλεσμα. Στο μοναδικό που κατέληξαν και συμφώνησαν όχι μόνο οι γιατροί από το νοσοκομείο του Βόρειου Στράτφορσαιντ, αλλά και όσοι επιστήμονες την εξέτασαν μετέπειτα, ήταν πως η Μάρνι έχει χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η πάθηση της, πολλοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου, αλλά η οικογένεια της το ξέκοψε αμέσως. Κάποιοι άλλοι άρχισαν να ανεβάζουν στη σελίδα της στο Facebook, ότι έχει έμπολα και αυτά είναι τα συμπτώματα του. Η Μάρνι έκλεισε τη σελίδα της. Οι γιατροί επιμένουν και συνεχίζουν τις εξετάσεις σε ολόκληρο το κορμί της. Σειρά έχουν οι γυναικολογικές και η εξέταση του ήπατος της. Η Μάρνι συνεχίζει να αιμορραγεί, αλλα προσπαθεί να ζει μια ζωή όσο μπορεί φυσιολογική.

Πηγη madata

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + 6 =