ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!

Και ενώ το θέμα του αυθαίρετου και παράνομου διανυκτερεύοντος νεκροταφείου έχει πλέον εξαντληθεί, με την πολιτεία να έχει αποφανθεί και με τελεσίδικη απόφαση της (δημόσια δασική έκταση) να βάζει τέλος στην δημιουργία τετελεσμένων με τις μακάβριες μεταμεσονύχτιες ταφές, εν τούτοις κάποιοι εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται με τις αποφάσεις και τους νόμους και να επιμένουν στις κουτοπονηριές, διατηρώντας για πολιτικά οφέλη ένα θέμα που όπως προείπαμε έχει οριστικά κλείσει. Δεν ξέρουμε πόσο τυχαία μπορεί να ακούγονται κάποια πράγματα που συμβαίνουν, αλλά μετά τις σατανικές συμπτώσεις, τους τσαμπουκάδες από τα αλβανά και τον ρεβανσισμό του δημάρχου περάσαμε στην έγγραφη επιθυμία μελλοθάνατου και στους φύλακες υπερασπιστές της τάξης κατά της αταξίας του δημάρχου. Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην θέση τους πρέπει να πούμε ότι πολλά από αυτά που συμβαίνουν κινούν τις υποψίες των συμπολιτών μας για το ποιοι τέλος πάντων είναι αυτοί που μας διοικούν.

Να αναφερθούμε έτσι στο προ ημερών δημοσίευμα μας με εκείνο τον άτυχο θάνατο συμπολίτη μας   ( λέγεται ότι ήταν γνωστός, εξαρτημένος από το αλκοόλ κι ο θάνατος του προήλθε από κύρωση του ύπατος ) ο οποίος προμηνύοντας τον θάνατο του είχε αφήσει μια ιδιόχειρη επιστολή μέσα από στην οποία αφού εκθείαζε το πόσο καλός δήμαρχος είναι ο δήμαρχος μας , του ζητούσε άμα πεθάνει να τον θάψει στο αυθαίρετο παράνομο και διανυκτερεύον νεκροταφείο.

Με όλο τον σεβασμό αλλά αν πράγματι αυτό αληθεύει, ο άτυχος συμπολίτης μας είχε περίεργα βίτσια. Αυτό όμως που έχει σημασία σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας και δεν ξέρουμε πόσο τυχαίο είναι, η επιστολή αυτή βρέθηκε στα χέρια του δημάρχου. Αναρωτιέται άραγε κανείς από ποιον έφτασε η επιστολή στα χέρια του δημάρχου??? Την είχε δώσει ο ίδιος ο θανών ή κάποιος δικός του??? Ήταν καθαρή??? Αλλά ακόμα κι αν ήταν ποιος και για ποιο λόγο διέρρευσε το περιεχόμενο της ??? Μήπως η επιστολή διέρρευσε για να μας πουν ότι οι προσπάθειες του δημάρχου για το αυθαίρετο νεκροταφείο θα πρέπει να συνεχιστούν γιατί οι μελλοθάνατοι ζητούν τάφο με θέα??? Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μια ακόμη πληροφορία η οποία θα πρέπει να ελεγχθεί σοβαρά είναι η σημερινή καταγγελία συμπολίτη μας που αν πράγματι αυτά που μας κατάγγειλε αληθεύουν, τότε κάποιοι θα πρέπει να κάτσουν επιτέλους στο σκαμνί. Σύμφωνα πάντα με σημερινές πληροφορίες λέγεται ότι συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έχει προσλάβει 3 φύλακες με μισθό 150€ έκαστος την εβδομάδα προκειμένου επί 24ώρου βάσεως να επιτηρούν και να φυλάσσουν τον χώρο του παράνομου νεκροταφείου.

Ένας εκ των τριών ο οποίος φαίνεται στην φωτογραφία, κάτοικος Βούλας,  αποκάλυψε σε συμπολίτη μας σήμερα ότι προσελήφθη από συγκεκριμένο αντιδήμαρχο με μισθό 150€ την εβδομάδα και σύμφωνα πάντα με την δική του μαρτυρία δήλωσε ότι ο χώρος φυλάσσεται επί 24ωρου από τρεις βάρδιες.

Και εδώ πλέον γεννάται πλήθος ερωτημάτων

1. Αληθεύει πράγματι ότι ο δήμος έχει τοποθετήσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους στο παράνομο νεκροταφείο???

2. Υποχρεούται ο δήμος να φυλάσσει μια παράνομη κατασκευή όταν η ίδια η πολιτεία έχει διατάξει την κατεδάφιση της???

3. Τι άραγε φυλάσσουν οι φύλακες εκεί, αφού είναι γνωστό τις πάσι, ότι μόνο ο Χριστός Ανεστήθη???

4. Φυλάσσουν μήπως μην την ξανά πέσουν οι Βάνδαλοι και σηκώσουν κάποια από τα οστά που υπάρχουν???

5.  Αν σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ανθρώπου αυτά αληθεύουν και ο χώρος φυλάσσεται όλο το 24ωρο, από τρεις βάρδιες με 150€ που κοστίζει ο κάθε ένας από αυτούς,   συνολικά στοιχίζουν 450€ την εβδομάδα. Αυτά τα χρήματα ποιος τα πληρώνει???

6.  Τα πληρώνουν οι Γλυφαδιώτες??? Η μήπως ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος από την τσέπη του??? Και αν ναι γιατί??? Και πόσα κονομάει για να μπορεί να πληρώνει ο εν λόγω αντιδήμαρχος 1.800€ τον μήνα για να φυλάσσουν κάποιοι άραγε τι, στο νεκροταφείο???

7. Αυτοί οι κύριοι είναι υπάλληλοι του δήμου, η είναι κι αυτοί παράνομοι σαν το παράνομο νεκροταφείο???

Όλα αυτά είναι ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο σήριαλ διανυκτερεύον νεκροταφείο που όπως φαίνεται κάποιους εξυπηρετεί να διαιωνίζεται.

Τελικά  όπως φαίνεται  ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει να πληρώνει ακριβά τον ετσιθελισμό την αλαζονεία και τα πολιτικά καπρίτσια του δημάρχου.

Στις φωτό βλέπεται τον άνθρωπο ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει προσληφθεί από συγκεκριμένο αντιδήμαρχο .

foto 1 foto 2

 

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 20