ΜΟΝΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Όλο το σύστημα ζητά συναίνεση και είναι έτοιμο να κατασπαράξει όποιον διαφωνεί.

Το αδιέξοδο της κυβέρνησης για όποιον γνωρίζει βασικά οικονομικά είναι προφανές. Ο δεύτερη φορά Πρωθυπουργός πλέον Αλέξης Τσίπρας, κόντρα σε όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες έκανε «δεξιά» στροφή. Έτσι το λένε, δεξιά στροφή, παρά το ότι σε όλα τα αίσχη που υπέγραψε δεν βρίσκεις τίποτα το δεξιό. Άλλα έτσι είναι η αριστερή προπαγάνδα, ισοπεδώνει τα πάντα και αλίμονο σου αν τους αφήνεις χωρίς απάντηση.

bouli-adonis-georgiadis

Όμως αυτό ακριβώς έκανε  η Νέα Δημοκρατία όλους αυτούς τους μήνες και έτσι η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε. Στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών είμαστε όλοι ίδιοι, αμετανόητοι κρατιστές. Φαίνεται εξάλλου και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπου όση φθορά έχει υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, άλλη τόση φθορά έχει υποστεί και η ΝΔ του Βαγγέλη.

Μην γελιόμαστε. Τα μέτρα του Τσίπρα δεν βγαίνουν. Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά για να τα εισπράξει.

Δεν πρόκειται να ανεχθεί, αλλά ούτε και μπορεί να αντέξει ο συνταξιούχος να ζήσει με 384€, όπως και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας δεν μπορεί να μείνει όρθιος με πραγματική φορολογία της τάξεως του 80% (!), την ίδια ώρα που εκατομμύρια Ελλήνων βρίσκονται εκτός παραγωγής και δεν έχουν εισοδήματα.

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα κοινωνικής έκρηξης, με το σχέδιο διεξόδου του Τσίπρα, όπως έχουμε γράψει από πέρυσι, να παραμένει η δραχμή.

Σε αυτό ζητά συναίνεση, έτσι θα προσπαθήσει να ξεπλύνει τα πολιτικά και οικονομικά του εγκλήματα, σε μια τελευταία προσπάθεια να εκμεταλλευθεί για άλλη μια φορά την οργή του λαού.

«Σας το έλεγα, αυτή η συμφωνία είναι λάθος και οι κακοί ξένοι μας εκβίασαν τότε για να συμφωνήσουμε και ορίστε τα αποτελέσματα» θα λέει σε λίγο καιρό όταν όλα θα έχουν καταρρεύσει.

Σε όλο αυτό το σχέδιο, μόνη ελπίδα της χώρας παραμένει η Νέα Δημοκρατία. Ποια όμως Νέα Δημοκρατία; Η ΝΔ της συναίνεσης που θα γίνει η ουρά του Τσίπρα και θα αποδεχθεί να μοιραστεί την ευθύνη του Grexit ή και να το φορτωθεί αποκλειστικά; Ή η Νέα Δημοκρατία που θα κολλήσει στον τοίχο τον Τσίπρα και θα αφυπνίσει το λαό μας για να αντισταθεί και να εμποδίσει όσο υπάρχει ακόμη χρόνος την ολική καταστροφή του;

Μπορεί να σου την σπάει η φωνή του, μπορεί να μην εγκρίνεις την ταπεινή καταγωγή του, μπορεί να είσαι κολλημένος και να τον θεωρείς νεόφερτο στο κόμμα, όμως δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις πως αυτός ο τύπος, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο μόνος που μπορεί σήμερα από την παράταξη μας να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή που είχε ποτέ αντιπολίτευση: Να γλιτώσει τη χώρα από την κόλαση της δραχμής.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος, δεν πρόκειται να έχουμε άλλη ευκαιρία. Στις εκλογές της ΝΔ δεν ψηφίζεις αρχηγό για το κόμμα σου, ψηφίζεις για το ποιος θα διαχειριστεί την τελευταία ελπίδα των παιδιών σου για ένα μέλλον σε αυτή την χώρα.

neodimokratis

αφήστε ένα σχόλιο


6 × τέσσερα =