ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών στην Πέτρου Ράλλη επισκέφτηκε νωρίς το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ περιηγήθηκε στους χώρους του αμαξοστασίου, άκουσε τα προβλήματα των οδηγών και τοποθετήθηκε υπέρ της ανάγκης υποστήριξης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών.

Σε δηλώσεις του, είπε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής η οποία, σημείωσε, επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες, αύξησε την εισιτηριοδιαφυγή και τελικά αύξησε και το εισιτήριο.

«Μια επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατ’εξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες» τόνισε, σημειώνοντας πως επί ΝΔ είχε αποδειχτεί ότι σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών με βελτίωση του παρεχόμενου έργου, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εγκατέλειψε αυτή την πολιτική, στο πλαίσιο, όπως είπε, του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο τομέα, σε έναν τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά και οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

αφήστε ένα σχόλιο


× ένα = 9