ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων και θέσεων απασχόλησης ‎τόνισε από τη βιομηχανική περιοχή του Ασπρόπυργου  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τα γραφεία ελληνικής εταιρίας με αντικείμενο τις διεθνείς μεταφορές (cargo, logistics).

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της δυτικής  Αθήνας , μια περιοχή, η οποία δυστυχώς, βιώνει τις επιπτώσεις  της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» είπε και  συνέχισε:

Πρώτο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας  είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα έτσι  ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν πρωτίστως , τους ανέργους, τους πραγματικούς αδικημένους , από την πολιτική που σήμερα ακολουθεί  η κυβέρνηση.

Η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

«Και βέβαια, η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει  μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή.  Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης.  Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο παρά ποτέ. Αυτό χρειάζεται η δυτική Αθήνα. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δικιά μας παράταξη», επεσήμανε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στον κ. Μητσοτακη έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ‎ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις όπου γίνεται η αποθήκευση μεταφόρτωση των προϊόντων. Κατά την ξενάγηση ο πρόεδρος της εταιρίας επεσήμανε ιδιαίτερα το γεγονός ότι επιμένουν κυρίως στα ελληνικά προϊόντα και σημείωσε ότι για να υπάρξει ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθεί η φορολογία στις επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως που ασχολείται με διεθνείς μεταφορές και αποθήκευση και διανομή εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων, η οποία με έδρα τονΑσπρόπυργο, διακινεί προϊόντας οδικώς όλη την Ευρώπη και ναυτιλιακώς και αεροπορικώςόλο τον κόσμο. Παράλληλα μέσω του τρένου που φθάνει μέχρι το Θριάσιο, πραγματοποιεί και σιδηροδρομικές μεταφορές και είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία που πήρε άδεια για τέτοιου είδους μεταφορές, εκτός από τον ΟΣΕ.

newpost

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = οκτώ