Μητσοτάκης: Στηρίζει Στουρνάρα

Την στήριξή του στον Γιάννη Στουρνάρα και κατ’ επέκταση στην απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να του εμπιστευτεί τη θέση του Υπουργού Οικονομικών σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, παρέχει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με εκμυστηρεύσεις του, που επικαλείται η εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει επανέλθει πλήρως σε καθημερινή δράση, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του την βαθιά εκτίμησή του για τον Υπουργό Οικονομικών, τονίζοντας τα εξής: “Χωρίς τον Στουρνάρα δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δυστυχώς, εκεί που χρειαζόμαστε δέκα έχουμε μόνον έναν.

Μονότονα επαναλαμβάνω τα τελευταία δέκα χρόνια ότι, αν δεν αποκτήσουμε χωριστούς υπουργό Οικονομικών και υπουργό Εθνικής Οικονομίας, αν δεν αποκτήσουμε φορολογική πολιτική και αν δεν πολεμήσουμε σταδιακά και αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει πιθανότητα να αναρρώσει η Ελλάδα”, φέρεται να δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

αφήστε ένα σχόλιο


× 8 = είκοσι τέσσερα