Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Κάνουμε έκκληση για την άμεση διάθεση αεροστρώματος σωληνωτού τύπου σε 60χρονη καρκινοπαθή τελικού σταδίου που νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε δημόσιο νοσοκομείο.  Η γυναίκα αλλά και ο άντρας της είναι μακροχρόνια άνεργοι και ανασφάλιστοι και δυστυχώς δεν διαθέτουν τους οικονομικούς πόρους για να αγοράσουν ή να νοικιάσουν το αερόστρωμα.  Παρακαλούμε όποιος μπορεί να βοηθήσει να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 28 μήνες,  έχει δεχτεί 23,000 ιατρικές επισκέψεις από πολίτες, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΚΕΥΗ 10:00-20:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες για το ΜΚΙΕ μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας www.mkiellinikou.org

Ημερομηνία έκκλησης 20/03/2014

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 10