ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΟΥΜΠΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ?

Κάποιος επιτέλους πρέπει να βάλει φρένο στον μηνυσιομανή αυτοονομασμένο ενεργό δημότη. Δεν μπορεί μια ολόκληρη πόλη να διακωμωδείτε χρόνια τώρα, επειδή αυτός ξυπνάει στραβά γιατί τον ενοχλεί το καμπαναριό της εκκλησιάς.

Μπορεί ο ίδιος να παριστάνει τον Πλανητάρχη και να έχει την μανία της προβολής και της δημοσιότητας, όμως δεν μπορεί όλες οι διοικήσεις που πέρασαν τα τελευταία είκοσι χρόνια να είναι αξιοκατάκριτες και διεφθαρμένες. Δεν μπορεί να ζούμε σε καθεστώς τρομοκρατίας για το τι λέγεται, τι γράφεται, όταν αυτά είναι αντίθετα με τα γούστα και τα συμφέροντα του, με κίνδυνο να μας σύρει κάθε φορά στις δικαστικές αίθουσες. Δεν μπορεί για να ενθουσιάσει το πολυπληθές το κοινό του ( δυο – τρείς μετρημένους φίλους) να δηλητηριάζει την τοπική κοινωνία ότι όλοι είναι λαμόγια, διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι.

Αυτή η καραμέλα είναι παλιά κι όπως και παλαιότερα έχουμε πει πιάνει πια, μόνο σε συγκεκριμένο ακροατήριο. Χρόνια και χρόνια τα ίδια και τα ίδια, συκοφαντία, χυδαιολογία, παρενόχληση εργασίας υπαλλήλων, ρεβανσισμός. Μέχρι πότε όμως δεν θα απαντάμε στον ίδιο αλλά και στις  άναρθρες κραυγές των λακέδων που θέλουν ντε και καλά να ασκήσουν ηθική πίεση, επειδή έτσι εξυπηρετεί τα συμφέροντα τα δικά τους?

Ο «αρσενικότατος»  (κατά δήλωση του), ενεργός δημότης Γιαννακόπουλος, είναι ένας μύθος που έχει καταρρεύσει κι αυτό γιατί η μέχρι τώρα διαδρομή του δείχνει μόνον εμμονή και φθόνο και ας μην ξεχνάμε ότι το άτομο που φθονεί είναι σαν να φωνάζει πως δεν τάχει καλά με τον εαυτό του, κι από ένα τέτοιο άτομο τι μπορούμε να περιμένουμε? Έλεος πια με δαύτον

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 11