ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥ – ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ

Μήνυση κατά του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατέθεσε η οικογένεια του 19χρονου Θανάση Καναούτη ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων.

Η κίνηση έρχεται λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές για τα ευρήματα των ιατροδικαστών, που επιβεβαιώνουν ότι προηγήθηκε συμπλοκή της πτώσης του 19χρονου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έπεσε από το τρόλεϊ με την πλάτη, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του 19χρονου επιμένει στην εκδοχή ότι ο γιος του σπρώχθηκε από το τρόλεϊ και δεν έπεσε μόνος του, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του πραγματογνώμονα της οικογένειας στο κανάλι «ο Θανάσης ήταν αδύνατο να πάτησε το μπουτόν και ταυτόχρονα να πήδηξε έξω από το τρόλει», καθώς όπως είπε, «θα έπρεπε με το ένα χέρι να πατάει με τρομερή δύναμη το μπουτόν παρατεταμένα και με το άλλο χέρι να ανοίξει την δίφυλλη πόρτα του τρόλει, πράγμα αδύνατον» όπως εξήγησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας.

Παράλληλα, οι γονείς ζήτησαν να γίνει δακτυλοσκόπηση στο μπουτόν προκειμένου να διακριβωθεί αν πράγματι ο 19χρονος άνοιξε μόνος του την πόρτα.

Πηγή: ethnos

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δυο