ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ..  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΌΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ ΜΗΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΕΛΙΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ? ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Π.Γ

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = δυο